Oficial: Noua masina de la Renault e mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Renault e mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Noua masina de la Renault e mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Seria vestilor bune continua cu echiparea standard exrem de bogata
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu echiparea standard exrem de bogata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, generatia cu numarul cinci a subcompactei cunoscute sub numele de Renault Clio se vinde zilele acestea in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea producatoare la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta Lutecia.

Vanduta intr-un numar limitat, de numai 300 de exemplare, respectiva masina iese in evidenta in special prin caroseria de culoare neagra, acompaniata de geamuri cu tenta fumurie, jante pe 17 inch si accente contrastante finisate in nuanta alamei.

De cealalta parte a portierelor, la interior, noua editie limitata Renault Clio Lutecia impresioneaza in special prin dotarile oferite in standard. Este vorba, mai precis, despre volan si scaune incalzite, sistem de navigatie cu display de 9.3 inch, senzori de parcare fata, camera video pentru mersul cu spatele si ceasuri digitale de bord.

Aceeasi subcompacta comercializata in doar 300 de exemplare mai dispune si de o larga varietate de dotari de siguranta activa, precum pilot automat adaptiv, asistent pentru monitorizarea unghiului mort, franare autonoma de urgenta s.a.m.d.

Livrata la pachet alaturi de o motorizare turbo de un litru si aproximativ 90 de cai putere, cu trei cilindri in linie, noua varianta speciala pe nume Renault Clio Lutecia este disponibila in schimbul unei sume de circa 20.200 de lire sterline. Respectiva versiune isi va intampina cumparatorii peste cateva luni, din luna septembrie.

Renault Clio Lutecia Limited Edition

Renault Clio Lutecia Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Clio Lutecia Limited Edition
mai multe