Oficial: Noua masina de la Toyota e de cinci ori mai rara decat un Bugatti Chiron. In plus, clientii primesc un PlayStation cadou

Oficial: Noua masina de la Toyota e de cinci ori mai rara decat un Bugatti Chiron. In plus, clientii primesc un PlayStation cadou
  • Oficial: Noua masina de la Toyota e de cinci ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • In plus, clientii primesc un PlayStation cadou
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa startul vanzarilor a fost programat pentru data de 4 martie.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Yaris se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Toyota la dispozitia clientilor isi va face loc, extrem de curand, si o varianta oferita sub indicativul Yaris GR Sport GT7 - potrivit unui comunicat de presa.

Disponibila exclusiv pe piata din Spania - in doar 100 de unitati, conform oficialilor producatorului din Tara Soarelui Rasare, respectiva reteta se remarca printr-o lista cu ingrediente ce cuprinde inclusiv o grila uriasa la nivelul partii frontale, insotita, in partea din spate a caroseriei, de un difuzor de aer extrem de bine conturat.

Toyota Yaris GR Sport GT7

Toyota Yaris GR Sport GT7

Aceeasi Toyota Yaris GR Sport GT7 se mai poate lauda - cel putin atunci cand vine vorba despre departamentul exterior, si cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, pe cand meniul de la interior a pregatit si insertii de piele perforata pentru volanul multifunctional cu design in trei spite. Dar si scaune cu suport lateral marit sau accente contrastante de culoare rosie - de exemplu.

Sub capota, respectiva masina gazduieste o herghelie formata din numai 116 cai - ce are ca sursa de provenienta, oarecum inutil de mentionat, combinatia dintre un motor electric si o unitate aspirata, pe benzina, cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, ce ruleaza in ciclu Atkinson, daca mai trebuia cumva precizat.

Pretul de vanzare al versiunii comercializate sub denumirea de Yaris GR Sport GT7 nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister. Toyota anunta - in schimb, ca noua varianta este livrat, la pachet, alaturi de o consola PlayStation 5, de o copie a jocului video Gran Turismo 7, de un al doilea controller wireless DualSense, dar si impreuna cu un abonament la serviciul PlayStation Plus.

Toyota Yaris GR Sport GT7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Toyota Yaris GR Sport GT7
mai multe