Oficial: Noua masina de la Toyota e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Toyota e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Toyota...
  • ... e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri lucreaza impreuna cu o cutie automata in opt rapoarte pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 387 de cai putere.

Inceputul lunii mai marcheaza debutul unui nou autoturism marca Toyota, celebrul producator nipon de automobile publicand, in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantei Supra Plasma Orange Edition.

Toyota Supra Plasma Orange Edition

Destinata exclusiv clientilor din Japonia, respectiva sportiva celebreaza asamblarea exemplarului Supra GT4 cu numarul 100, astfel ca va fi disponibila, la vanzare, sub forma unei editii limitate la numai 100 de unitati, fiecare bucurandu-se de serviciile unui propulsor I6 de 2.997 de centimetri cubi, pe benzina, conceput special pentru a livra celui de la volan un total sinonim cu 387 CP si 500 Nm.

Avand la baza echiparea RZ, modelul aniversar pluseaza cu o transmisie automata in opt rapoarte, un diferential activ si discuri de franare semnate de specialistii de la Brembo, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante pe 19 inch.

Toyota anunta ca startul comenzilor a fost programat pentru inceputul saptamanii viitoare, persoanele dornice sa detina un astfel de autovehicul fiind asteptate sa isi treaca numele pe lista pana la data de 4 iunie; 11 zile mai tarziu, oficialii companiei producatoare vor realiza o tragere la sorti prin intermediul careia vor alege cine va putea sa achizitioneze, la un pret de 50.718 euro, masina respectiva.

Toyota Supra Plasma Orange Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Toyota Supra Plasma Orange Edition
mai multe