OFICIAL: Noul Mercedes C-Class Coupe este, in esenta, un mini-S-Class in doua usi

OFICIAL: Noul Mercedes C-Class Coupe este, in esenta, un mini-S-Class in doua usi
  • Mercedes publica primele informatii si fotografii oficiale ale noului C-Class Coupe
  • Automobilul german imprumuta numeroase elemente stilistice de la S-Class-ul in doua usi
  • Detaliile referitoare la gama de motorizari lipsesc cu desavarsire pentru momente
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes au publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului C-Class Coupe, iar impresiile initiale sunt dintre cele mai negative: automobilul sport din Stuttgart imprumuta mult prea multe elemente stilistice de la S-Class-ul in doua usi, devenind astfel o simpla replica in miniatura a acestuia.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate poze si filme spion, mult anticipatul Mercedes C-Class Coupe C205 renunta in cele din urma la camuflajul omniprezent ce l-a insotit in ultimele saptamani si ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele 30 de imagini oficiale.

Asemeni versiunii sedan, de la care preia platforma cu tractiune spate, automobilul sport de clasa medie din Stuttgart imprumuta mult prea multe elemente stilistice de la S-Class-ul in doua usi, devenind astfel o simpla replica in miniatura a celui din urma.

Noul Mercedes C-Class CoupeNoul Mercedes C-Class Coupe

Noul Mercedes C-Class Coupe

Daca acesta reprezinta sau nu un lucru rau ramane la latitudinea fiecaruia, drept pentru care ne mutam mai departe si ajungem la interiorul ce ofera - pe langa formele circulare si materiale de calitate superioara, inclusiv un plus de spatiu multumita celor 80 mm extra din dreptul ampatamentului.

Ecranul regasit la nivelul consolei centrale continua sa ne dea cosmaruri, insa Mercedes-ul C-Class Coupe C205 promite sa ne relaxeze cu farurile LED, trapa panoramica, jantele pe 18 inch si suspensia sport oferite toate in echiparea standard.

Si acum, daca tot veni vorba despre echipari, trebuie precizat ca oficialii germani nu s-au grabit sa publice si detaliile referitoare la gama de motorizari, automobilul sport de clasa medie din Stuttgart fiind totusi asteptat sa imprumute propulsoarele in 4, 6 si 8 cilindri ale versiunii sedan.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim si de premiera super-Mercedes-ului C63 AMG Coupe, programata pentru data de 19 august. Conform informatiilor actuale, rivalul BMW-ului M4 F82 va adopta sub capota un V8 bi-turbo de patru litri - disponibil in doua variante de putere, cu 476 sau 510 CP sub capota -, cuplat la o transmisie automata cu sapte rapoarte si un diferential cu alunecare limitata.

Noul Mercedes C-Class Coupe

Noul Mercedes C-Class Coupe

Noul Mercedes C-Class Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Noul Mercedes C-Class Coupe
mai multe