OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard! Cat costa in ROMANIA

OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard! Cat costa in ROMANIA
  • OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus climatizare automata si instrumente de bord digitale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actualul Opel Grandland a primit recent, zilele acestea, un binemeritat facelift. Disponibila deja la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la (numai) 22.300 de euro, versiunea imbunatatita a masinii construite pe platforma EMP2 a Grupului PSA isi intampina clientii in nenumarate optiuni si configuratii.

Seria vestilor bune culmineaza cu varianta Hybrid4 - acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid, compus dintr-o unitate turbo de 1.6 litri, pe benzina, doua motoare electrice. Si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 13.2 kWh.

Opel Grandland

Opel Grandland

Respectivul meniu se traduce printr-o putere maxima de pana la 300 de cai, cu totii livrati rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, mult anticipatul Opel Grandland Facelift nu are nevoie decat de 6.1 secunde pentru a rezolva nesfarsita problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Fisa cu specificatii tehnice a versiunii Hybrid4 continua cu o viteza totala de 235 de kilometri pe ora si - mai interesant decat atat, un consum mediu de carburant de 1.5 - 1.6 litri la 100 de kilometri. Datorat autonomiei electrice generoase.

Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la aproximativ 43.100 de euro, aceeasi varianta acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid a noului Opel Grandland Facelift se mai bucura si de o echipare standard extrem de bogata. Cu faruri si stopuri cu LED, climatizare automata, instrumente de bord digitale si display central de 12 inch, printre altele, in prim plan.

Opel Grandland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2021