Opel a publicat toate detaliile. Noua masina a nemtilor are 260 CP si 4x4 in standard!

  • Opel prezinta versiunea Sports Tourer a noului Insignia GSi
  • Automobilul german ofera pana la 260 CP si 4x4 in standard
  • Debutul oficial are loc in cadrul Salonului de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Opel va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt de saptamana viitoare o noua masina de performanta. Aceasta ascunde sub capota un motor 2.0 turbo de 260 cai putere si ofera in standard un sistem inteligent de tractiune integrala.

Opel a publicat in urma cu numai cateva momente primele fotografii si informatii oficiale ale noului Insignia GSi Sports Tourer. Modelul german, care va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, este pus in miscare de un benzinar 2.0 turbo de 260 CP si 400 Nm.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului completeaza pachetul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 7.5 secunde. Viteza maxima este de 245 km/h, in timp ce consumul mediu nu depaseste 8.7 litri / 100 km, potrivit comunicatului de presa.

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Opel Insignia GSi Sports Tourer

In acelasi comunicat de presa se mai arata, de asemenea, si ca noul Opel Insignia GSi Sports Tourer este disponibil la vanzare chiar si intr-o versiune bi-turbodiesel de doi litri. Cu 210 CP si 480 Nm sub capota, aceasta varianta a modelului german are nevoie de aproximativ 7.9 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

In cazul de fata, viteza maxima anuntata de oficialii companiei din Russelsheim este de circa 231 km/h, pe cand consumul mediu se invarte in jurul valorii de 7.3 litri la 100 km. Si de-aceasta data pachetul tehnic este completat de o transmisie automata cu opt rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Din punct de vedere estetic, noul Opel Insignia GSi Sports Tourer se remarca prin spoilere restilizate, jante pe 20" si scaune cu suport lateral marit. Doza crescuta de sportivitate pe care o prezinta automobilul german i se datoreaza inclusiv suspensiei sport, care coboara garda cu 10 mm comparativ cu modelul standard.

Finalul comunicatului de presa ne pune fata in fata cu dotarile si, totodata, echipamentele pentru care clientii pot opta in situatia data. Dintre acestea nu lipsesc nici farurile cu matrice de LED-uri, franarea autonoma de urgenta cu detectare a pietonilor, internetul de mare viteza sau scaunele cu functie de masaj.

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Opel Insignia GSi Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Insignia GSi Sports Tourer
mai multe