Opel ADAM implineste vise la Salonul Auto de la Paris

Opel ADAM implineste vise la Salonul Auto de la Paris
Noul ADAM, autovehiculul urban, elegant, de dimensiuni mici al Opel va avea premiera mondiala peste cateva zile in cadrul "Mondial de l'Automobile" (Paris, 29 septembrie - 14 octombrie 2012), unde vor fi dezvaluite secretele din spatele optiunilor sale de personalizare practic nelimitate.
Distribuie pe Facebook
La standul Opel, o colectie de autovehicule ADAM viu colorate, fiecare avand propria personalitate, vor permite publicului sa vada in premiera potentialul de neegalat al modelului ADAM in ceea ce priveste personalizarea si functiile inovatoare. Creatorii sai au dorit ca fiecare autovehicul sa fie pur si simplu unic.
La deschiderea evenimentului vor fi anuntate preturile autovehiculelor ADAM pentru o parte dintre tarile europene, iar clientii vor putea sa-si comande modelul preferat. Opel a vrut sa testeze modalitatea in care oamenii vor naviga printre numeroasele echipamente optionale oferite pentru a configura modelul ADAM la care au visat. Patru angajati norocosi au ocazia de a fi printre primii care isi vor personaliza propriul autovehicul ADAM.
Katie, o specialista in marketing foarte sociabila, a dorit ca modelul ei ADAM sa fie indraznet si plin de culoare, astfel ca a ales autovehiculul sportiv ADAM SLAM. Pe langa caroseria "Red'n'Roll" viu colorata, ea a adaugat un acoperis alb si pneuri negre cu jante albe asortate. Pentru un plus de eleganta, a ales scaune cu tapiterie din piele. Si cireasa de pe tort: un capitonaj cu stele iluminat. "Ofera o nota de magie indrazneata", a explicat Katie. Opel este primul producator de autovehicule care ofera un capitonaj sideral intr-un autovehicul de dimensiuni mici, acesta fiind pana acum apanajul autovehiculelor exclusiviste.

Opel ADAM implineste vise la Salonul Auto de la Paris

Olivier, colegul ei de la design, a comandat un model ADAM GLAM elegant, pentru ca i-a placut combinatia sofisticata dintre culoarea calda "A Star is Brown" si alb. Fiind un biciclist pasionat si dorind sa-i confere modelului sau ADAM o nota de mobilitate urbana moderna, Olivier a ales, de asemenea, suportul pentru biciclete FlexFix creat exclusiv de Opel, care este integrat in mod inteligent in bara de protectie spate a autovehiculului.
Philipp, care se recomanda ca dependent de tehnologie si pasionat de muzica si lucreaza ca inginer de lumini, si-a echipat modelul original ADAM JAM cu noul sistem infotainment IntelliLink de ultima generatie cu ecran tactil color de 7 inch, reusind astfel sa-si faca iPhone-ul o parte integranta a autovehiculului. El si-a montat in modelul ADAM si un sistem audio Infiniti cu opt difuzoare puternice, astfel incat sa se bucure intotdeauna de muzica rock, genul sau muzical preferat, si de Johnny Cash.
In calitate de inginer-sef, Sabrina este pasionata de designul vestimentar de ultima ora si are un stil de viata activ si sportiv. Ea a fost atrasa de modelul ADAM JAM cu vopseaua stralucitoare "Greenspotting" de culoare verde lime. "Denumirile culorilor sunt la fel de pline de culoare ca insesi culorile", explica ea afisand un zambet larg. Si, pentru a-i conferi propriului autovehicul ADAM o nota sportiva suplimentara, Sabrina a ales pachetul OPC (Opel Performance Center) line, care ii asigura modelului ADAM un aspect si mai atletic.
Katie, Olivier, Philipp si Sabrina vor intra in posesia autovehiculelor ADAM in doar cateva saptamani. Pentru ca asteptarea sa fie mai usoara, acestia vor admira celelalte autovehicule ADAM expuse la Paris.

Opel ADAM implineste vise la Salonul Auto de la Paris

O colectie extinsa de modele ADAM la Paris
Cele patru modele ADAM reprezinta doar o parte din posibilitatile de personalizare practic nelimitate puse la dispozitie. In cadrul "Mondial de l'Automobile" din Paris va fi explicata in detaliu multitudinea reala de posibilitati de echipare individuala.

Cu o colectie vasta de diferite modele ADAM prezentate la standul sau (Hala 5.2, standul 501), Opel nu va prezenta doar gama larga de culori, dotari si optiuni de personalizare, ci si noul sistem infotainment IntelliLink, care integreaza smartphone-urile (Apple iOS si Android) in autovehicul. Modulele interactive, afisajele artistice audiovizuale si, desigur, o gama larga de autovehicule ADAM vor ilustra multitudinea de solutii de personalizare inovatoare, create de designerii si inginerii Opel. Acestea includ, de exemplu, capitonaje elegante, elemente de decor iluminate ale panoului de instrumente si cleme pentru jante in diferite culori. Un afisaj special le va permite vizitatorilor sa-si conecteze smartphone-urile la noul sistem infotainment IntelliLink.

Opel ADAM implineste vise la Salonul Auto de la Paris

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2012