Opel Adam vine la Frankfurt in doua versiuni speciale

Opel Adam vine la Frankfurt in doua versiuni speciale
  • Opel Adam vine la Salonul Auto de la Frankfurt in doua versiuni speciale
  • Noile editii Black Link si White Link vor fi construite in 2.000 exemplare
  • Cele doua versiuni Opel Adam se bucura de numeroase atingeri speciale
Distribuie pe Facebook

Pe langa faceliftul lui Insignia, noua versiune Insignia Country Tourer si concept car-ul Monza, Opel mai vine la Frankfurt si cu doua versiuni speciale ale lui Adam, echipate cu sistemul multimedia IntelliLink si cu sistemul de recunoastere vocala Siri Eyes Free. Productia celor doua versiuni va fi limitata la numai 2.000 de unitati.

Pe langa noul propulsor pe benzina, supraalimentat, de 1.0 litri si versiunea LPG, Opel Adam ajunge la Salonul Auto de la Frankfurt (12-22 septembrie) in alte doua editii speciale. Una se numeste Black Link si alta se cheama White Link.

Opel Adam Black Link si Opel Adam White Link

Cele doua versiuni vor fi disponibile in culorile "I'll be black" si "Saturday White Fever". Aceste nuante sunt completate de insertiile in culoarea aluminiului ale oglinzilor laterale, de geamurile fumurii in spate si de jantele din aliaj Twister de 18 inchi. Noul look al lui Opel Adam beneficiaza este completat de eleronul montat chiar pe hayon, ce vine in doua variante de culori (alb sau negru), de farurile si stopurile cu iluminare de tip LED, precum si de cabina interioara ce pastreaza aceleasi nuante de culori ca cele aflate pe caroserie.

Noile modele sunt "precum un smartphone sofisticat pe roti", afirma Tina Muller, vicepresedinte Opel. Oficialul stie la ce se refera cand spune asta, intrucat Opel Adam Black Link si Opel Adam White Link vin echipate in standard cu sistemele Siri Eyes Free si IntelliLink. Acesta din urma beneficiaza de un display color de 7 inchi cu aplicatiile Tune-in, BringGo Navigation si Stitcher incluse.

Opel Adam Black Link si Opel Adam White Link

Soferii care au un iPhone ce ruleaza sistemul iOS 6 sau o versiune superioara pot sa il activeze pe Siri prin controlul volanului si sa il opereze prin comenzi vocale. Pentru a face acest lucru, telefonul trebuie mai intai conectat la sistemul IntelliLink prin Bluetooth si apoi soferul trebuie sa apese butonul de activare vocala de pe volanul masinii. Siri Eyes Free poate fi pornit in timp ce alte aplicatii vor continua sa ruleze in background. Muzica si informatiile despre navigatie vor fi dezactivate in acest timp.

Sistemul permite utilizatorilor sa se foloseasca de voce pentru a selecta muzica din iTunes, sa schimbe diferite surse de muzica (radio cu iPod), sa salveze persoane de contact, sa trimita sau sa asculte mesaje text sau sa acceseze calendarul si sa programeze intalniri.

Opel Adam Black Link si Opel Adam White Link

Productia lui Opel Black Link si Opel White Link va fi limitata la 2.000 de unitati, iar comenzile vor fi preluate dupa Salonul Auto de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Adam Black Link si Opel Adam White Link
mai multe