Opel ar putea readuce la viata modelul Omega

Opel ar putea readuce la viata modelul Omega
Ca cei de la Opel pregatesc lansarea unei noi nave amiral, nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, aceasta informatie fiind facuta publica chiar de fostul CEO al constructorului din Russelsheim. Totusi, detaliile disponibile la acest moment nu se opresc chiar aici, jurnalistii de la AutoNews.de publicand recent un nou set de picanterii cu privire la acest subiect.
Distribuie pe Facebook

Conform publicatiei germane, inginerii Opel lucreaza in mare taina la dezvoltarea unui nou automobil de lux, care ar putea readuce la viata denumirea Omega. Desi informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, este de asteptat ca viitorul model al constructorului din Russelsheim sa fie construit pe aceeasi platforma precum recent-lansatul Cadillac XTS si sa debuteze chiar inainte de sfarsitul anului 2013.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua generatie Opel Omega ar putea fi disponibila in compania unui propulsor V6 de 3.6 litri si aproximativ 308 cai putere. De asemenea, publicatia germana AutoNews.de nu exclude nici posibilitatea lansarii unei versiuni 2.8 V6 turbo de 325 cai putere, respectiv a unei variante 2.0 twin-turbodiesel de circa 195 cai putere. In functie de motorizarea aleasa, sistemul de tractiune integrala ar putea fi oferit in standard sau optional.

Momentan, zvonurile se opresc aici, insa nu este exclus ca perioada urmatoare sa ne aduca o noua serie de informatii cu privire la viitoarea nava amiral Opel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2012