Opel Astra GTC se innoieste cu un 1.6 turbo de 200 cai putere

Opel Astra GTC se innoieste cu un 1.6 turbo de 200 cai putere
  • Opel anunta o noua motorizare pentru modelul Opel Astra GTC
  • Vorbim mai exact despre o unitate turbo de 1.6 litri si 200 CP
  • Echipat cu acest motoru, hatchback-ul german atinge 230 km/h
Distribuie pe Facebook

Opel continua reimprospatarea gamei de motorizari a modelului Astra GTC, hatchback-ul in trei usi din Russelsheim fiind acum disponibil la vanzare si in compania unui 1.6 turbo de 200 cai putere.

Vesti bune pentru iubitorii de hatchback-uri cu valente sportive. Ultima generatie a modelului Opel Astra GTC este oferita intr-o noua versiune de top, viitorii cumparatori ai automobilului in trei usi din Russelsheim putand opta acum si pentru o motorizare pe benzina capabila sa ofere nu mai putin de 125 CP per litru, un adevarat record in clasa sa.

Opel Astra GTC 1.6 turbo 200 CP

Drept urmare, pentru cei care nu isi permit sa arunce peste 29.000 de euro pentru varianta de inalta performanta Astra OPC, germanii de la Opel ofera un compromis sub forma noului Astra GTC cu motor de 1.6 turbo si 200 cai putere. Adaugam in meniu si un cuplu maxim de 300 Newton-Metri, iar primii 100 km/h vin dupa aproximativ 7.9 secunde, acelasi timp fiind necesar si rezolvarii intervalului 80 - 120 km/h.

De asemenea, pe lista cu specificatii urmeaza sa mai gasim atat o viteza maxima de 230 kilometri pe ora, cat si un consum mediu de carburant de 6.6 litri la 100 de kilometri, plus emisii de dioxid de carbon ce se situeaza in jurul valorii de 154 grame per kilometru.

Opel Astra GTC 1.6 turbo 200 CP

Iar asta-i doar inceputul. Pe langa noua motorizare, ultima generatie a htachback-ului Opel Astra GTC se mai poate mandri acum si cu prezenta sistemului de infotainment IntelliLink, care "garanteaza utilizarea simpla a sistemului de navigatie si a tuturor functiilor prin intermediul ecranului color de sapte inch, de inalta rezolutie", conform comunicatului oficial de presa.

Din pacate, suma pentru care iti poti insusi in Romania un exemplar al noului Opel Astra GTC 1.6 turbo de 200 cai putere nu se cunoaste la acest moment, insa stim ca modelul va fi comercializat pe piata auto din Germania la un pret de pornire de 25.500 de euro.

Opel Astra GTC 1.6 turbo 200 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2014