Opel Insignia OPC primeste mici modificari pentru Frankfurt Motor Show

Opel Insignia OPC primeste mici modificari pentru Frankfurt Motor Show
  • Noul Opel Insignia OPC debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Modelul aduce cateva imbunatatiri de ordin tehnic si estetic
  • Propulsia este asigurata in continuare de un V6 turbo de 325 CP
Distribuie pe Facebook

Operatiunea de intinerire a gamei de modele Opel Insignia continua astazi cu un nou episod: aplicarea unui facelift subtil si asupra versiunii de inalta performanta Opel Insignia OPC.

Nu, in cazul in care aceasta este prima ta intrebare, noul Opel Insignia OPC nu a suferit nici un fel de modificare la nivelul compartimentului motor, cumparatorii automobilului german de inalta performanta avand la dispozitie un propulsor V6 turbo. Un propulsor V6 turbo de 2.8 litri, capabil sa puna la dispozitia tuturor celor patru roti - fie prin intermediul unei cutii manuale, fie cu ajutorul unei transmisii automate, nu mai putin de 325 cai putere si 435 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in continuare in aproximativ sase secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h.

Opel Insignia OPC Facelift

Asadar, care-s imbunatatirile suferite de modelul Opel Insignia OPC? Pai, dupa cum putem observa si in primele fotografii oficiale, automobilul german de inalta performanta iese in evidenta printr-o parte frontala usor restilizata, principalele diferente intre cele doua versiunile ale modelului din Russelsheim - cea initiala si cea cu facelift, regasindu-se la nivelul blocurilor optice, respectiv grilei radiatorului. De asemenea, de mici modificari urmeaza sa ne lovim si atunci cand aruncam o privire asupra partii posterioare, schimbarile operate la nivelul blocurilor optice aflandu-se si de-aceasta data in prim plan.

Opel Insignia OPC Facelift

In ceea ce priveste interiorul, versiunea imbunatatita a modelului de inalta performanta Opel Insignia OPC se poate lauda cu o consola centrala complet redesenata, ce gazduieste in partea superioara un ecran tactil cu dimensiuni de pana la opt inci. In plus, volanul cu design in trei spite a fost si el restilizat, acelasi lucru fiind valabil si pentru comenzile regasite la nivelul sau. Lista cu schimbari operata de inginerii companiei din Russelsheim se incheie, in cele din urma, cu axa posterioara modificata in proportie de 60% si cu noua setare aplicate software-ului ESP-ului, respectiv amortizoarelor.

Opel Insignia OPC Facelift

Versiunea imbunatatita a modelului de inalta performanta Opel Insignia OPC va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment ce se desfasoara anul acesta in perioada 12 - 22 septembrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Insignia OPC Facelift
mai multe