Opel isi mareste familia de sportive. Cum arata noua masina din seria GSi

Opel isi mareste familia de sportive. Cum arata noua masina din seria GSi
  • Opel lanseaza Corsa GSi
  • Noul model are sasiu de OPC
  • Lipsesc datele tehnice
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a celebrei Insignia nu mai este singura masina vanduta de Opel si intr-o versiune GSi. Compania germana a publicat in urma cu doar cateva momente primele fotografii oficiale ale variantei... Corsa GSi.

La mijlocul anului trecut, germanii de la Opel au iesit in public si au anuntat renasterea seriei GSi. Prima astfel de masina din ultimul deceniu si jumatate are la baza cea mai noua generatie a celebrei Insignia, clientii avand la dispozitie atat o motorizare turbo pe benzina, cat si o unitate CDTI cu doua turbine.

In ambele cazuri, livrarea puterii maxime - de 260 ori 210 CP, se face catre ambele punti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte si al unui sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 7.3 sau 7.8 secunde.

Disponibila la vanzare la preturi incepand de la 32.900 de euro, generatia cu numarul doi a celebrei Insignia este doar prima masina de la Opel comercializata si intr-o varianta GSi. Noua serie de sportive a companiei germane s-a imbogatit astazi cu un al doilea membru, in persoana subcompactei Corsa.

Anuntata in urma cu numai cateva momente, respectiva versiune scoate la iveala spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante de dimensiuni generoase, care ascund etriere de culoare rosie. In cabina, chiar daca imaginile lipsesc, oferta include volan sport si, optional, scaune Recaro.

Si mai interesanta este partea tehnica, acolo unde propunerea noii Corsa GSi culmineaza cu sasiul imprumutat de la Corsa OPC. Lipsesc, din pacate, informatiile referitoare la propulsia masinii de clasa subcompacta, germanii de la Opel preferand sa pastreze pentru o data ulterioara publicarea acestor detalii.

Tot la capitolul mari necunoscute putem trece, de asemenea, si lista preturi.

Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2018