Opel isi mareste familia de SUV-uri cu noul Grandland X

Opel isi mareste familia de SUV-uri cu noul Grandland X
  • Opel lanseaza noul Grandland X
  • Se situeaza in gama deasupra lui Crossland X
  • Debuteaza cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Nemtii au dezvaluit primele imagini oficiale cu noul Grandland X. SUV-ul se situeaza in gama deasupra lui Crossland X si va fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

La mai bine de 3 luni de cand a prezentat Crossland X, constructorul german de automobile proaspat achizionat de francezii de la PSA publica acum primele fotografii oficiale ale noului SUV din gama, botezat Grandland X.

Opel Grandland X

Inainte de toate, acesta propune un design exterior cu care ne-au obisnuit cei de la Opel, intalnit si la celelalte SUV-uri din gama, si masoara 4.48 metri lungime. Cei 20 de centimetri castigati in fata fratelui mai mic se traduc printr-un spatiu interior ceva mai generos, dar si printr-un portbagaj cu un volum mai mare de incarcare (514 litri cu scaunele in pozitie normala si 1.652 cu ele rabatate).

Opel Grandland X

Gama exacta de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, insa cel mai probabil acest nou model va beneficia de cateva propulsoare Opel, dar si de altele imprumutate de la gigantul PSA Peugeot-Citroen.

Opel Grandland X

Asa cum te-ai fi asteptat, noul Opel Grandland X nu duce deloc lipsa de tehnologie, pachetul de optiuni incluzand, printre altele, cruise control adaptiv, volan incalzit, portbagaj cu deschidere electrica, incarcare wireless pentru dispozitivele inteligente, serviciul OnStar, scaune fata ergonomice sau faruri adaptive full-LED.

Opel Grandland X

Din pacate, cel de-al treilea SUV al familiei X nu va putea fi configurat cu o tractiune integrala, singurul care ofera asa ceva ramanand Mokka X. Totusi, constructorul german de automobile a precizat ca va oferi mult-laudatul sistem Grip Control. Acesta dispune de 5 moduri de condus care ajusteaza cuplul trimis catre puntea fata si modifica aderenta in functie de conditiile de drum.

Opel Grandland X

In plus, daca este preferata transmisia automata in detrimentul celei manuale, acest sistem Grip Control influenteaza si schimbatul treptelor de viteza, dar si raspunsul pedalei de acceleratie.

Opel Grandland X

Lista de preturi nu a fost publicata, insa cu siguranta o vom afla cu ocazia lansarii oficiale din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Noul Opel Grandland X va putea fi achizionat la scurt timp dupa acest eveniment.

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland X
mai multe