Opel, la fel de tare ca Bentley. Noul Insignia va fi construit la comanda, dupa specificatiile clientului

Opel, la fel de tare ca Bentley. Noul Insignia va fi construit la comanda, dupa specificatiile clientului
  • Noul Opel Insignia va avea parte de un program special de personalizare, pe nume Exclusive
  • Paleta de culori exterioare va fi nelimitata si va cuprinde trei finisari diferite, inclusiv perlata
  • Optiunile la nivel de jante si tapiterii vor fi diferite de cele oferite in afara programului Exclusive
Distribuie pe Facebook

Asemeni producatorilor auto de lux, Opel va oferi un program special pentru personalizarea noii sale nave amiral, Insignia Grand Sport.

In timp ce intreaga Europa asteapta cu nerabdare debutul sau public, Opel profita de timpul ramas pana la startul cele de-a 87-a editii a Salonului Auto de la Geneva si anunta ultimul as... ascuns in maneca noului Insignia Grand Sport.

Vorbim, mai exact, despre un program de personalizare de top, pe nume Exclusive, care le permite clientilor modelului german de clasa medie sa opteze la exterior pentru orice nuanta doresc, fie ca ea exista deja sau va trebui inventata.

Opel Insignia Exclusive

Odata ce au identificat culoarea ideala, aceiasi clienti ai noului Opel Insignia Grand Sport sunt invitati sa opteze pentru una dintre cele trei finisari diferite disponibile - metalizata, perlata sau in trei straturi, in cazul in care te intrebai.

Urmeaza apoi alegerea jantelor din aliaj, a tapiteriei realizate din piele, dar si ornamentelor interioare care, in cazul programului special de personalizare botezat Exclusive, difera de optiunile oferite in afara acestuia.

Daca mai conteaza, acelasi program de personalizare de top, pe nume Exclusive, le mai permite clientilor cu dare de mana si admirarea in 4K sau realitate augmentata a exemplarului pe care urmeaza a-l comanda... inainte de a plati un avans.

Lasand acum in urma configurarea premium a noului Opel Insignia Grand Sport, valabila si in cazul modelului Sports Tourer, tinem sa reamintim ca cea de-a doua generatie a modelului german de clasa medie porneste de la 25.590 de euro.

Opel Insignia Exclusive

Opel Insignia Exclusive

Opel Insignia Exclusive

Printre echipamentele pe clientii le au la dispozitie, in standard sau contracost, se numara si urmatoarele: faruri cu matrice de LED-uri, scaune fata cu racire, incalzire si masaj, pilot automata adaptiv sau chiar afisaj pe parbriz (HUD).

Camera video de 360 de grade, sistemul de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului ori asistentul pentru mentinerea benzii de circulatie cu corectare automata a manevrelor continua lista atractiilor de ordin tehnologic.

O lista ce mai cuprinde si incalzire pentru parbriz, respectiv scaunele spate, avertizare privind traficul din spate, transmisie automata cu opt rapoarte, dar si hotspot Wi-Fi 4G LTE sau compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto.

Opel Insignia Exclusive

Opel Insignia Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Insignia Exclusive
mai multe