Opel lanseaza noul Crossland facelift si vrea sa te convinga ca este mai bun decat Renault Captur

Opel lanseaza noul Crossland facelift si vrea sa te convinga ca este mai bun decat Renault Captur
  • Parte frontala preluata de la Mokka
  • Gama diversificata de propulsoare
  • Un nou nivel de echipare, GS Line+
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini si informatii cu privire la noul Crossland facelift. Acesta renunta la extensia "X" din nume si preia noutatile estetice de la Mokka, printre altele.

In urma cu cateva luni, Opel lansa oficial noua generatie Mokka cu cateva noutati de design care faca si mai atractiv SUV-ul de clasa sub-compacta. Aceleasi noutati de design au fost acum preluate de Crossland facelift.

Producatorul german a publicat, pe langa imagini, si cateva informatii care sa te ajute sa cunosti mai bine acest model. In primul rand, renunta la extensia "X" din nume si primeste acea parte frontala Opel Vizor care integreaza farurile cu grila radiatorului.

Opel Crossland facelift

Tot la exterior se evidentiaza farurile cu tenta fumurie sau noile jante cu diametrul de 16 sau 17 inch, disponibile in mai multe variante de culoare.

Clietnii vor regasi o noutate si printre nivelurile de echipare. GS Line+ aduce un aer sportiv, accentuat de un set de jante din aliaj negre, cu diametrul de 17 inch, stopuri LED si plafon negru. In interior, noile Crossland GS Line+ vor avea scaune mai ergonomice pentru pasagerii din fata.

Opel Crossland facelift

Ca tot am ajuns la partea de habitalcu, Crossland facelift propune scaune mai confortabile la drum lung, in continuare un display de 8 inch pentru sistemul de infotaiment (in versiunea de top) iar sistemele Apple CarPlay si Android Auto sunt acum standard.

In rest, interiorul este neschimbat, comparativ cu versiunea pre-facelift.

Opel Crossland facelift

Nici in gama de propulsoare nu avem vreo noutate. In dreptul propulsoarelor pe benzina regasim unitatea de 1.2 litri, cu transmisie manuala cu cinci rapoarte si 83 CP, dar si agregatul turbo de 1.2 litri cu 110 sau 130 de cai putere.

Opel Crossland facelift

In cazul sau clientii primesc o transmisie manuala cu sase trepte insa versiunea cu 130 CP poate fi alaturata si unei cutii automate cu sase trepte.

De cealalta parte, motorul diesel de 1.5 litri este singura varianta. Daca versiunea cu 110 CP vine alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, cea de 120 CP are o cutie automata cu acelasi numar de trepte.

Opel Crossland facelift

De asemenea, sasiul si suspensia - in special cea spate - au fost imbunatatite. Cel de la volan are la dispozitie cinci moduri de condus: Normal, Snow, Mud Sand si ESP Off. Asa cum ii spune si numele, acesta din urma dezactiveaza ESP-ul si controlul tractiunii la viteze de pana la 50 km/h.

Opel Crossland facelift

Pentru ca vorbim, totusi, de o masina de ultima generatie, Opel Crossland facelift promite o gama larga de sisteme de asistenta. Printre ele Forward Collision Alert, Lane Departure Warning, Driver Drowsiness Alert, Side Blind Spot Alert, Panorama Rear View Camera, Automatic Park Assist, Speed Sign Recognition si Cruise Control.

Opel Crossland facelift

Constructorul german urmeaza sa deschida in curand lista de pre-comenzi iar primele exemplare vor ajunge in showroom-uri la inceput de 2021.

Opel Crossland facelift

Opel Crossland facelift

Opel Crossland facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Opel Crossland facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2020