Opel mizeaza pe diesel. Gama Insignia primeste un motor de 2.0 litri si 210 cai putere

  • Opel Insignia primeste o noua motorizare
  • Este vorba de un diesel-ar de 2.0 litri, biturbo
  • Acesta poate fi comandat exclusiv in compania unei transmisii automate
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca noul Insignia va putea fi comandat si impreuna cu un motor diesel, biturbo, de 2.0 litri. Acesta dezvolta 210 cai putere si va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Opel imbunatateste constant gama Insignia, astfel ca dupa lansarea versiunii sportive GSi, modelul prezentat pentru prima odata in urma cu 9 ani si ajuns deja la a doua generatie primeste o noua motorizare.

Opel Insignia Turbo 4x4

Unitatea diesel de 2.0 litri, biturbo, va putea fi comandata indiferent de varianta de caroserie (Grand Sport, Sports Tourer sau Country Tourer) si dezvolta 210 cai putere la 4.000 de rotatii pe minut si 480 Nm cuplu la 1.500 rpm. Acesteia i se va alatura o transmisie automata cu opt trepte si o tractiune integrala cu functie de vectorizare a cuplului.

Opel Insignia Turbo 4x4

Brand-ul din Russelsheim sustine ca acest agregat nu este numai puternic ci si foarte eficient. Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 7.9 secunde, viteza maxima este de 233 km/h iar consumul de combustibil variaza intre 7.5 si 8.0 litri/100 de kilometri, potrivit noilor teste WLTP.

Opel Insignia Turbo 4x4

Emisiile sunt tinute sub control multumita unei noi generatii de adiviti AdBlue care incadreaza noul Insignia cu motor biturbo de 2.0 litri la standardele Euro 6.2.

Opel Insignia Turbo 4x4

Astfel, gama de propulsoare diesel a ajuns la 5 unitati, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.6 si 2.0 litri, si puteri de la 110 cai pana la 210 cai putere.

Opel Insignia Turbo 4x4

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noul motor va intra in productie imediat dupa momentul lansarii oficiale de la Frankfurt. Tot aici, nemtii de la Opel sunt asteptati sa aduca, printre altele, noul Crossland X si Insignia GSi.

Opel Insignia Turbo 4x4

Opel Insignia Turbo 4x4

Opel Insignia Turbo 4x4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Insignia Turbo 4x4
mai multe