Opel ne invita sa descoperim noul Astra K in peste 130 de imagini proaspete

Opel ne invita sa descoperim noul Astra K in peste 130 de imagini proaspete
  • Opel publica noi fotografii ale modelului Astra K
  • Hatch-ul german cantareste acum cu pana la 200 kg mai putin
  • Gama de motorizari ofera intre 95 si 200 CP
Distribuie pe Facebook

O singura saptamana a trecut de la momentul dezvelirii publice a noului Astra K, insa germanii de la Opel sunt atat de mandri de reusita lor incat revin astazi cu peste 130 de fotografii proaspete ale modelului cu pricina.

Inainte insa de a studia rotunjimile blocurilor optice sau muchiile gurilor de ventilatie de la interior, tinem sa reamintim ca cea de-a cincea generatie a popularului automobil de clasa compacta din Russelheim cantareste cu pana la 200 kg mai putin decat reiteratia anterioara.

Tot cu aceasta ocazie tinem sa readucem in discutie, de asemenea, si gama de motorizari turbo extrem de variata, care ofera pana la 200 de cai putere din unitati pe benzina si motorina a caror capacitate cilindrica nu depaseste 1.6 litri.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie FotoOpel Astra - Galerie Foto

Daca performantele in linie dreapta nu reprezinta totusi criteriul principal dupa care iti cumperi o masina, atunci afla ca noul Opel Astra K poate fi servit si in compania unui 1.6 CDTi de 110 CP si 90 grame CO2 per km, ca tot sunt in prezent la moda emisiile de dioxid de carbon.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, cea de-a cincea generatie a popularului automobil de clasa compacta din Russelheim aduce in prim plan sistemul OnStar si farurile Matrix LED, ambele oferite in premiera in acest segment.

La final, inainte de a trece la peste cele 130 de fotografii proaspete cu care am inceput, tinem sa reamintim cu ultim detaliu - sau, mai bine zis, ultime doua detalii, cu privire la noul concurent al modelelor Ford Focus, Mazda3, Renault Megane SEAT Leon si Volkswagen Golf: preturile de pe piata din Romania pornesc de la 15.600 de euro, varianta de baza sosind la pachet alaturi de un benzinar de 1.4 litri si 100 cai putere.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Opel Astra - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2015