Opel/Vauxhall confirma productia unui nou model decapotabil

Opel/Vauxhall confirma productia unui nou model decapotabil
Opel/Vauxhall isi continua extinderea portofoliului, iar adaugarea unui nou Cabrio a fost confirmata astazi. Noul Cabrio face parte din planul de investitii de 11 miliarde de euro anuntat cu aproximativ un an in urma si vine dupa produse de succes precum Insignia, Masina Anului 2009, Astra, castigator al Volanului de Aur 2009, Meriva cu apreciatele sale usi inovatoare cu deschidere inversa, viitorul Zafira si revolutionarul vehicul electric Ampera.
Distribuie pe Facebook
Decapotabila va fi bazata pe arhitectura clasei compacte a Opel/Vauxhall, ce se afla la baza actualei generatii Astra, Astra SportsTourer si viitorului model Astra GTC. Va ajunge pe piata in 2013 - in acelasi an in care Opel/Vauxhall va lansa modelul sau mic, iesind in intampinarea cresterii cererii de modele adaptate la un mod de viata citadin si stilat.

Ca urmare a unui parteneriat dintre management si reprezentantii angajatilor din timpul restructurarilor de la fabrica Gliwice, modelul Cabrio va fi construit la fabrica ultra eficienta din Polonia, alaturi de actualul model Astra in cinci usi.

"Noua decapotabila va reprezenta o contributie importanta la gama noastra de produse," a spus CEO-ul Opel/Vauxhall, Nick Reilly. "Urmeza lunga traditie de modele Cabrio a Opel/Vauxhall, extrem de emotionale si legendare, care au demonstrat un important efect de halo asupra marcii. Cu designul sau lin si elegant, noul nostru model decapotabil va respecta aceeasi promisiune."

Mai multe detalii, precum numele modelului, preturi si echipamente vor fi anuntate mai aproape de perioada lansarii.


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
mai multe