Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa. Cum arata in realitate

Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa. Cum arata in realitate
  • Opel vrea sa te faca sa uiti complet de actualul Volkswagen Polo
  • Lanseaza pe piata o versiune mult imbunatatita a celebrului Corsa
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, potentialii cumparatori vor putea opta si pentru un benzinar cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti. Disponibil in premiera absoluta.

Prezentat cu mare fast si tam-tam cu aproape trei saptamani in urma, chiar la inceputul acestei luni, cel mai recent Opel Corsa din istorie stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, modelul conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Polo se remarca numaidecat prin design-ul complet restilizat al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv blocuri optice cu 14 elemente LED in dotare, insa nici noua nuanta - Grafik Grey - dedicata caroseriei echipate cu cinci portiere nu ar trebui sa treaca intocmai neobservata, daca mai trebuia cumva precizat.

In cabina, departe de privirile mai mult ori mai putin insistente ale curiosilor, viitorii clienti vor putea experimenta si un sistem de infotainment cu display tactil de zece inch, plus inteligenta artificiala, seria vestilor bune continuand - la nivel de interior - cu un volan redesenat subtil, conform comunicatului pus la dispozitia presei. Daca vine vorba - in schimb - despre gama de motorizari oferita, documentul mentionat anterior face referire si la un benzinar cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, care lucreaza impreuna cu o transmisie DCT, potrivit primelor detalii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2023