OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Hyundai Sonata din istorie are - incepand de azi, si un pret de vanzare. 27.500 de dolari este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil de clasa medie o vor avea de achitat peste Ocean - pe piata din SUA, acolo unde varianta de baza gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 2.5 litri, pe benzina, acompaniata de o putere maxima de 191 de cai.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Reteta caracteristica versiunii mentionate anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata, insa performantele nu raman - pentru moment, decat un mister. Se cunosc - in schimb, echipamentele oferite fara costuri suplimentare: farurile cu tehnologie LED, jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, camera pentru mersul cu spatele, sistemul de infotainment insotit de un display cu o diagonala de 12.3 inch, tapiteria din stofa, climatizarea cu reglare pe doua zone.

Comercializat la preturi care pornesc de la suma de 27.500 de dolari, cel mai recent Hyundai Sonata din istorie isi va mai intampina clientii de peste Ocean - de pe piata din SUA, si intr-o configuratie ce combina motorizarea de pe modelul entry-level cu tractiune integrala. Urmeaza, in peisaj, alte doua optiuni FWD, prima dintre acestea bucurandu-se de serviciile unui ansamblu hybrid sinonim cu un total de 192 de cai putere, livrat, din nou, rotilor prin intermediul unei cutii in doua pedale, dar cu sase trepte de viteza - dezvaluie fisa cu specificatii de ordin tehnic.

In versiunea de top, respectivul autoturism de clasa medie propune - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 2.5 litri, pe benzina. Condimentata atat cu o putere maxima de 290 de cai, cat si cu o transmisie automata in opt rapoarte - de tip DCT, varianta N Line, cu o nota de plata de minim 34.950 de dolari ar trebui sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in sub 5.5 secunde.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Hyundai Sonata
mai multe