OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! Galerie foto completa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! Galerie foto completa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, incepand chiar din iarna lui 2023, respectiva creatie pluseaza cu o larga varietate de elemente premium, precum scaunele echipate cu functie de ventilatie sau instalatia audio de la Bose.

Anuntat oficial in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui august, cel mai recent Hyundai Sonata din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privit de la exterior, modelul lansat special pentru a concura impotriva unor rivali ca Passat se remarca, zilele acestea, atat prin designul SF al caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv doua displayuri cu diagonala de 12.3 inch fiecare, oferite in compania unei rame cu aspect curbat.

Reteta caracteristica produsului cu pricina continua - la nivel de cabina, cu un volan incalzit, scaune cu functie de ventilatie si un sistem audio de inalta fidelitate, insotit de 12 difuzoare marca Bose, in timp ce gama de motorizari culmineaza cu o unitate turbo de 2.5 litri, plus 290 de cai putere, pe benzina.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Hyundai Sonata
mai multe