OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, in schimb, clientii vor descoperi o motorizare extrem de banala, in contrast total cu design-ul futurist al caroseriei.

Inceputul lunii noiembrie marcheaza un nou debut spectaculos marca Toyota, ziua de astazi aducand primele fotografii si detalii oficiale ale noului Aygo X. Disponibila la vanzare incepand de anul viitor, respectiva masina se remarca numaidecat prin exteriorul SF - inspirat de conceptul Aygo X Prologue, daca mai trebuia precizat.

Lista atractiilor debuteaza cu nuantele extrem de interesante ale caroseriei, printre optiunile puse la dispozitia clientilor numarandu-se si culorile Ginger, Juniper, Chilli sau Cardamom, fiecare cu numele imprumutat de la un alt condiment.

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu blocurile optice frontale de dimensiuni generoase si partea posterioara acompaniata de numeroase detalii finisate in negru, in timp ce interiorul beneficiaza de instrumente de bord cu design analog. Aflate in contrast total cu display-ul central - de aproximativ noua inch.

Aceeasi noua masina cunoscuta sub numele de Toyota Aygo X a mai pregatit, deloc de neglijat, si un sistem de infotainment compatibil cu update-urile over-the-air, pe de-o parte, si aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay, pe de alta.

Din peisaj nu lipsesc insa nici farurile Full-LED, plafonul partial retractabil, jantele de pana la 18 inch sau instalatia audio de la JBL, cu patru difuzoare acompaniate de un amplificator de 300 de wati - si subwoofer de 200 de milimetri. Seria vestilor bune continua cu pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta etc.

Nota de plata nu ramane decat un mister, cel putin in acest inceput de saptamana, comunicatul de presa dezvaluind, in schimb, ca unicul propulsor oferit consta intr-un benzinar aspirat de 998 de centimetri cubi si 72 de cai putere.

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Toyota Aygo X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2021