Pana acum l-ai vazut doar in poze. Astazi iti aducem primele filme cu noul Renault Megane Sedan

Pana acum l-ai vazut doar in poze. Astazi iti aducem primele filme cu noul Renault Megane Sedan
  • Noul Megane Sedan a debutat oficial la mijlocul acestei veri
  • Compacta celor de la Renault promite unitati cu pana la 130 CP
  • Viitorii clienti vor avea de scos din buzunare minim 14.800 euro
Distribuie pe Facebook

Lansata oficial la mijlocul acestei veri si detaliata ulterior prin intermediul unei cuprinzatoare galerii foto, versiunea Sedan a noului Renault Megane ni se arata astazi in primele patru materiale video.

Inainte insa de a urmari in actiune generatia cu numarul patru a compactei franceze in patru usi, tinem sa reamintim ca aceasta este disponibila la vanzare pe piata auto din Romania la un pret de pornire de 14.800 euro.

Si, in cazul in care te intrebai, alaturi de motorizari pe benzina si motorina dintre cele mai variate, ce livreaza puntii fata puteri maxime de pana la 130 CP. In functie de optiunea clientului, unitatea aleasa este cuplata fie la o manuala, fie la o automata cu dublu ambreiaj.

Cat despre dotarile noului Renault Megane Sedan, ei bine... putem discuta inclusiv de Head-Up Display, blocuri optice cu LED, tablou de bord complet digital, dar si ecran tactil de tip tableta pentru sistemul de infotainment.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la subiectul principal al acestui material, si anume primele filme ale celei de-a patra generatii a compactei franceze in patru usi. Filme ce surprind exteriorul si interiorul respectivului model atat in detaliu, cat si in actiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe