Panica la uzina FORD de la Craiova. Hyundai tocmai a lansat un rival de temut pentru EcoSport

  • Este cel mai nou rival al lui EcoSport
  • Pozitionat in gama sub Kona
  • Gama completa de motorizari ramane inca necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile tocmai a lansat in cadrul Salonului Auto de la New York un nou crossover subcompact. Acesta a fost botezat Venue si rivalizeaza, printre altii, cu Ford EcoSport.

Chiar daca parasesc rar orasul in cautarea unei aventuri pe teren accidentat, foarte multi oameni cauta sa-si cumpere un SUV. Tocmai de aceea marii constructori de automobile au fost nevoiti sa reinventeze oarecum acest tip de vehicul, astfel incat sa pastreze garda inalta la sol, dar sa-l faca in acelasi timp utilizabil si in traficul infernal.

Hyundai Venue

Asa s-au nascut crossoverele sub-compacte, un segment intr-o continua expansiune. Cel mai nou membru vine de la Hyundai si poarta numele de Venue. Printre rivalii sai se numara si EcoSport, modelul produs de Ford la uzina pe care o detine in tara noastra, la Craiova.

Hyundai Venue

Noul Hyundai Venue se situeaza in gama sub Kona si masoara 4.036 mm in lungime, 1.770 mm latime, 1.565 mm in inaltime si are un ampatament de 2.520 de milimetri.

Hyundai Venue

Din punct de vedere estetic, modelul asiatic se distinge printr-o grila frontala generoasa, blocuri de lumini duble, aripi evazate, un set de jante cu diametrul de 15 inch (cele pe 17 sunt optionale), geamuri spate cu tenta fumurie, trapa panoramica, plafon contrastant si opt nuante exterioare: Black Noir, Ceramic White, Galactiv Gray, Green Apple, Intense Blue, Scarlet Red si Steller Silver.

Hyundai Venue

Fiind vorba despre un crossover accesibil, interiorul nu impresioneaza prin dotari premium sau lux. Avem totusi un volan imbracat in piele, display de 8 inch pentru sistemul de infotainment cu Android Auto sau Apple CarPlay, porturi USB, camera pentru marsarier si un display de 3.5 inch incorporat in instrumentarul de bord.

Hyundai Venue

Gama completa de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, dar reprezentantii Hyundai au confirmat ca Venue va fi disponibil, printre altele, si cu un motor de 1.6 litri Smartstream Gamma. Clientii vor putea opta atat pentru o cutie manuala cat si pentru una CVT, tractiunea pe puntea fata fiind singura optiune. Hyundai a anuntat totusi un mod Snow.

Hyundai Venue

Noul Venue propune si cateva sisteme de asistenta, inclusiv Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist, Blind-Spot Collision Warning, Rear Collision Cross-Traffic Warning sau Driver Attention Warning.

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Hyundai Venue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Hyundai Venue
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2019