Papucul Sandero se va lansa in Brazilia

Papucul Sandero se va lansa in Brazilia
Criza financiara mondiala a schimbat serios strategiile companiilor auto. Renault va suplimenta segmentul cel mai ieftin cu un nou model care sa raspunda cerintelor oamenilor din mediile rurale sarace. Asadar, se pare ca anul viitor va lua nastere Renault Sandero, un "papuc" de povara la bani putini, pentru toata gloata muncitoreasca.
Distribuie pe Facebook

Modelele Logan si Sandero sunt de multa vreme produse si comercializate in Brazilia sub sigla Renault. Toata America de Sud este plina de astfel de modele, care insa se pare ca nu mai sunt pe placul clientilor. In astfel de tari, masinile pick-up, sau mai bine zis "papucii", sunt foarte populare. Fie ca vorbim de caratul frunzelor de coca, de cafea sau de vreun magarus, astfel de caroserii au mare cautare. Nu-i de mirare ca producatori precum Volkswagen, Fiat, Chevrolet si Peugeot au deja modele pick-up derivate din variantele sedan.

Iata ca si Renault vrea sa suplimenteze gama cu inca un autoturism low-cost. E vorba de Renault Sandero Papuc, o masina utilitara foarte ieftina, care va surclasa concurenta. Tot de anul viitor se pare ca in Brazilia se va construi si modelul Duster, tot sub sigla Renault, gata sa fie vandut pe piata sud-americana.

Nici marca Dacia nu se lasa mai prejos. Dar din pacate, nu in Romania. Tot in 2012 ar trebui sa fie lansat pe piata si monovolumul Dacia. Potrivit publicatiei franceze L'argus, acesta va fi produsin uzina din Maroc si va avea doua variante, una de familie si una utilitara. pretul de pornire este, potrivit L'argus, de circa 13.000 euro.

Dacia are planuri mari pentru urmatorii patru-cinci ani, respectiv lansarea pe piata a cel putin opt modele noi, potrivit germanilor de la Auto Bild si oficialilor Renault.
Planurile din viitorul marcii Dacia

- Noul Sandero ar putea fi lansat in 2015 si va semana mult cu actualul Renault Megane;
- A treia generatie Logan va fi total diferita, iar designerii se vor inspira de la conceptul Duster;
- Dacia ar putea lansa si un model sport, cu doua usi, care va pastra aceleasi preturi mici ale marcii;
- Modelul City va fi construit in colaborare cu indienii de la uzina Bjaj si e posibil sa poarte doar sigla Renault;
- Actualul Logan MCV va fi inlocuit cu doua modele noi, o furgoneta si un monovolum;

- Duster va mai avea doua versiuni, una utilitara si una de familie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2011