Pariu c-o sa-l vezi la fiecare colt de strada? Uite cat costa in Romania noul Audi Q7 Facelift

Pariu c-o sa-l vezi la fiecare colt de strada? Uite cat costa in Romania noul Audi Q7 Facelift
  • Noul Audi Q7 Facelift costa in Romania 61.500 de euro fara TVA
  • SUV-ul este disponibil initial doar intr-o singura configuratie
  • Modelul Launch Edition – S line 50 TDI quattro ofera un motor V6
Distribuie pe Facebook

Important de mentionat, SUV-ul companiei germane poate fi comandat la momentul de fata doar intr-o singura configuratie, cu un motor diesel sub capota si o echipare standard extrem de bogata.

La mai bine de trei luni si jumatate de la prima sa aparitie in public, versiunea imbunatatita a actualului Audi Q7 a fost lansata si pe piata din Romania. Initial, clientii vor avea la dispozitie o singura configuratie, SUV-ul companiei germane venind momentan doar intr-o varianta Launch Edition – S line 50 TDI quattro.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 61.500 de euro fara TVA, automobilul in cauza gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, care dezvolta 286 CP.

Meniul tehnic continua cu o cutie automata in opt rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala quattro, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza, cel putin in cazul de fata, mai mult de 6.3 secunde. Consumul mediu de carburant, in schimb, este de 6.7 - 6.9 litri la 100 km, potrivit brosurii oficiale.

Acum, daca vine vorba despre echiparea standard, noul Audi Q7 Launch Edition – S line 50 TDI quattro se poate lauda inclusiv cu faruri Matrix LED, plus climatizare automata cu reglare automata a temperaturii pe patru zone.

SUV-ul companiei germane mai ofera, tot fara costuri suplimentare, si tapiterie din piele, scaune fata cu functie de incalzire sau sistem audio Bose 3D. Mai mult decat atat, in acelasi meniu de 61.500 de euro fara TVA se mai regasesc si senzorii de parcare, iluminarea ambientala, plus directia integrala si portbagajul electric.

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi Q7 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2019