Pariu ca o sa-l vezi la fiecare colt de strada? Cat costa in Romania primul Q8 din istoria Audi

Pariu ca o sa-l vezi la fiecare colt de strada? Cat costa in Romania primul Q8 din istoria Audi
  • Audi lanseaza si in Romania noul Q8
  • Preturile pornesc de la 76.541 euro
  • Exista doar o singura motoroizare
Distribuie pe Facebook

La mai bine de trei luni de la prima sa aparitie oficiala, versiunea Coupe a noului Audi Q7 a fost lansata si pe piata din Romania. Intr-o singura varianta de motorizare, la preturi incepand de la 76.541 euro.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X6 sau Mercedes GLE Coupe, primul Audi Q8 din istoria companiei germane a fost lansat zilele acestea si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 76.541 euro.

Clientii au la dispozitie - cel putin la momentul de fata, o singura varianta de motorizare, care combina un V6 diesel de trei litri si 286 CP cu o cutie automata in opt rapoarte si, deloc surprinzator, sistemul de tractiune integrala quattro.

In aceasta configuratie, comercializata sub indicativul 50 TDI, noul Audi Q8 reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de aproximativ 6.3 secunde, compania germana anuntand inclusiv o viteza maxima de 245 kilometri pe ora.

Daca mai conteaza, consumul mediu de carburant al modelului care concureaza cu BMW X6 si Mercedes GLE Coupe variaza intre 6.6 si 6.8 litri de motorina la 100 km, pe cand emisiile de dioxid de carbon se ridica la 178 grame per kilometru.

Revenind la pretul de 76.541 euro, chiar si cea mai ieftina versiune a noului Audi Q8 este insotita de o larga varietate de echipamente, blocurile optice cu tehnologie LED si jantele pe 19 inch fiind doar doua exemple concrete in acest sens.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si instrumentele de bord digitale, sistemul de navigatie MMI, dar si climatizarea automata, tapiteria dintr-o combinatie de piele, plus piele ecologica sau instalatia audio cu 10 difuzoare.

Afisajul pe parbriz, farurile Matrix HD, suspensia sport pe aer, directia integrala, jantele pe 22" si trapa panoramica se numara, in schimb, printre cele mai costisitoare optionale ale modelului german, concurent cu X6 si GLE Coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2018