Pauza de E-Class: Mercedes publica 60 de noi fotografii ale roadster-ului SLC

Pauza de E-Class: Mercedes publica 60 de noi fotografii ale roadster-ului SLC
  • Mercedes publica 60 de noi fotografii ale roadster-ului SLC
  • Urmasul modelului SLK ofera patru motorizari turbo
  • Debutul public e programat pentru inceputul saptamanii viitoare
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga planeta asteapta cu sufletul la gura debutul urmatorului E-Class, Mercedes vine si publica... 60 de noi fotografii ale roadster-ului SLC.

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul lunii decembrie, urmasul modelului SLK propune numeroase modificari de ordin estetic, majoritatea acestora operate la nivelul partii frontale.

Nu au scapat neatinse, de asemenea, nici partea posterioara sau interiorul roadster-ului german, cel din urma departament aducand in prim plan instrumente de bord regandite, plus un ecran de pana la sapte inch.

In afara design-ului reimprospatat, noul Mercedes SLC se mai lauda si cu un total de patru motorizari, clientii avand la dispozitie inclusiv o versiune 43 AMG cu motor V6 bi-turbo de trei litri si 367 CP.

Mercedes SLC - Galerie FotoMercedes SLC - Galerie Foto

Mercedes SLC - Galerie Foto

Pana acolo insa, lista cu optiuni porneste cu un 1.6 turbo de 156 cai putere, ce ii imprima variantei de baza 180 o acceleratie de la 0 la 100 kilometri pe ora in 8.0 secunde.

Urmatorul la apel, propulsorul turbo de 2.0 litri poate fi comandat atat sub capota modelului SLC 200, acolo unde produce aproximativ 184 de cai putere, cat si impreuna cu SLC-ul 300, unde ne intampina alaturi de 245 CP.

O unitate turbo de 2.143 centimetri cubi si 204 cai putere, de a carei servicii se bucura Mercedes-ul SLC 250 d, reprezinta singura posibilitate pentru cei care tin cu neaparat sa aiba un motor diesel.

Dar toate aceste informatii le stiam deja, asa ca trecem la partea cu cele 60 de noi fotografii. Nu inainte insa de a face o ultima precizare: urmasul modelului SLK va putea fi admira pentru prima oara de catre publicul larg la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile.

Mercedes SLC - Galerie Foto

Mercedes SLC - Galerie Foto

Mercedes SLC - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Mercedes SLC - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2016