Pentru ca unii si-l vor dori cu de toate. Uite cat costa noul Insignia in versiunea de top

  • Cel mai scump Opel Insignia porneste in Romania de la suma de 32.500 euro
  • Modelul in cauza ofera o motorizare 2.0 CDTI cu 210 cai putere sub capota
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv cutie automata si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Cel mai scump reprezentant al gamei Opel Insignia propune o motorizare 2.0 CDTI de 210 CP, plus multiple dotari de confort, lux si siguranta.

Lansata de curand si pe piata auto din Romania, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia Grand Sport este disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 20.400 euro.

Varianta de baza a automobilului german de clasa medie este pusa in miscare de o unitate pe benzina 1.5 Turbo de 140 CP, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte si tractiune fata.

Echiparea standard include aer conditional manual, jante din otel pe 16 inch, geamuri fata / spate electrice, lumini diurne / stopuri cu tehnologie LED si deschidere / pornire fara cheie.

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Aflata la celalalt capat al listei cu preturi, cea mai scumpa varianta a noului Opel Insignia Grand Sport porneste de la 32.500 euro si dispune de o motorizare 2.0 CDTI cu 210 cai putere sub capota.

In cazul de fata, fisa tehnica a masinii germane este completata atat de o transmisie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem inteligent de tractiune cu vectorizare a cuplului.

De asemenea, clientii vor mai primi de aceasta data si jante din aliaj pe 18 inch, climatizare automata, doua porturi USB in spate sau asistentul pentru conectivitate si servicii OnStar.

Pentru cei care isi doresc un Opel Insignia cu de toate incepe un sir lung de optionale, printre care si pachet interior / exterior OPC Line, jante din aliaj pe 20 inch sau sasiu reglabil FlexRide.

Contracost sunt oferite, de altfel, si trapa electrica, farurile cu matrice de LED-uri, pilotul automat adaptiv, afisajul pe parbriz, camera pentru marsarier ori atentionarea privind traficul din spate.

Situatia se repeta in cazul scaunelor cu incalzire si racire, a tapiteriei din piele premium sau eco, dar si a sistemului de navigatie ori celui audio, ce poarta semnatura specialistilor Bose.

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2017