Peste 9300 de europeni s-au batut pe primele 500 de Ford-uri Mustang

Peste 9300 de europeni s-au batut pe primele 500 de Ford-uri Mustang
  • Peste 9.300 de europeni s-au batut pentru a pune mana pe primele 500 de Mustang-uri
  • Cea mai noua generatie a muscle car-ului Ford va sosi la vanzare abia anul viitor
  • Propulsia sa va fi asigurata de doua motoare: un 2.3 turbo si un V8 aspirat de 5.0 litri
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a modelului Ford Mustang se anunta un succes comercial urias chiar si pe Batranul Continent, ceva mai mult de 9.300 de europeni inghesuindu-se sa puna mana pe unul dintre cele 500 de exemplare oferite initial de americani.

Jumatate de secol. Atat au avut de asteptat iubitorii de automobile de pe Batranul Continent pentru a putea pune mana, in mod oficial, pe un Ford Mustang. Cei care-si doresc sa devina proprietari ai legendarului muscle car american - ajuns intre timp la generatia cu numarul sase, nu pot rasufla inca usurati, cele 500 de exemplare disponibile initial fiind deja rezervate. In doar 30 de secunde si dupa o batalie crancena la care au luat parte peste 9.300 de oameni.

Ford Mustang - Galerie FotoFord Mustang - Galerie Foto

Ford Mustang - Galerie Foto

Cei care nu au reusit sa se inscrie pe aceasta lista vor avea de asteptat pana in 2015, atunci cand noul Ford Mustang va lua cu asalt showroom-urile europene ale constructorului american de automobile. Conform primelor informatii, cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car american va putea fi comandata in doua versiune de motorizare, varianta de baza venind la pachet impreuna cu o unitate turbo - prima din ultimii peste 20 de ani!, de 2.3 litri si 309 cai putere.

In ceea ce priveste modelul de top, si anume Ford-ul Mustang GT, propulsia acestuia va fi asigurata, la fel ca si in cazul generatiei anterioare, de un motor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, ce promite sa livreze rotilor spate ceva mai mult de 426 de cai putere si 529 de Newton-Metri. In functie de alegerea facuta, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie fie o transmisie manuala cu sase raporte, fie o cutie automata cu acelasi numar de trepte de viteza.

Ce-ar mai fi de spus despre noul Ford Mustang? Ei bine, pe langa exteriorul remarcabil, respectiv interiorul accesorizat cu materiale de o calitate superioara - conform spuselor oficialilor americani, cea de-a sasea generatie se mai poate lauda, pentru prima oara in istoria legendarului muscle car de peste Ocean, si cu... o suspensie spate independenta! Suna... inedit, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Mustang - Galerie Foto
mai multe