Peugeot 308 isi face aparitia in noi fotografii oficiale

Peugeot 308 isi face aparitia in noi fotografii oficiale
  • Viitorul Peugeot 308 debuteaza la Frankfurt Motor Show
  • Hatchback-ul francez se bucura de un design complet nou
  • Gama de motorizari include unitati pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Noul Peugeot 308 revine astazi in atentia noastra, constructorul francez publicand recent numeroase fotografii aditionale cu urmatoarea generatie a popularului sau hatchback.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmatoarea generatie a modelului Peugeot 308 se remarca printr-un design exterior complet nou, hatchback-ul francez bucurandu-se insa de mai multe similitudini comparativ cu recent lansatul Volkswagen Golf VII decat cu predecesorul sau. De asemenea, de o restilizare radicala a avut parte si interiorul, ultimul Peugeot 308 impresionand in special prin plansa sa de bord futurista si a sa consola centrala inzestrata cu un aspect minimalist.

In ceea ce priveste partea tehnica, cea mai noua generatie a hatchback-ului din Hexagon beneficiaza din plin de avantajele platformei modulare se nuneste EMP2, ce promite nu doar un plus de eficienta, ci si un minus in dreptul greutati. Referitor la gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie numeroase optiuni, atat pe benzina, cat si pe motorina, dupa cum urmeaza: 1.2 VTi de 82 CP, 1.6 THP de 125 sau 155 CP, 1.6 HDi de 92 CP si, nu in ultimul rand, 1.6 e-HDi de 115 CP. In functie de unitatea aleasa, lista cu transmisii disponibile include cutii manuale cu cinci sau sase rapoarte.

Noul Peugeot 308 va ajunge in showroom-urile constructorului francez imediat dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, la un pret de pornire de 17.800 euro - pret caracteristic, cel putin, pietei auto din Hexagon.

Peugeot 308 - Galerie Foto

Peugeot 308 - Galerie Foto

Peugeot 308 - Galerie Foto

Peugeot 308 - Galerie Foto

Peugeot 308 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Peugeot 308 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2013