Peugeot a publicat noi poze cu masina asteptata de toata lumea. Cum arata 508 Sport Engineered, super-berlina cu 400 CP sub capota

Peugeot a publicat noi poze cu masina asteptata de toata lumea. Cum arata 508 Sport Engineered, super-berlina cu 400 CP sub capota
  • Peugeot publica noi imagini ale mult anticipatului 508 Sport Engineered
  • Versiunea concept ofera un sistem de propulsie cu 400 CP sub capota
  • Modelul de serie ar putea debuta oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie a conceptului care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.3 secunde ar putea debuta oficial chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto International de la Paris.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de 12 luni, celebrul 508 Sport Engineered revine astazi in atentia publicului larg. Si totul dupa ce compania Peugeot a publicat mai multe fotografii oficiale ale super-berlinei cu 400 de cai putere sub capota, ce foloseste un sistem inteligent de tractiune integrala pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.3 secunde.

Pe plan estetic, acelasi model dispune de spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si evacuare cu doua tobe de esapament, elemente la care se adauga scaune fata sport, plus tapiterie din piele si alcantara.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, compania Peugeot a echipat conceptul 508 Sport Engineered cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce combina o unitate PureTech cu doua motoare electrice si o baterie de 11.8 kWh. Un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza meniul standard, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza... 4.3 secunde, evident.

De o "motorizare" similara se va bucura si versiunea de serie a super-berlinei cu 400 de cai putere sub capota, cu mentiunea ca masina care ar putea debuta oficial chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto International de la Paris...

... va oferi undeva in jurul a 350 CP, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h va dura ceva mai mult: aproximativ cinci secunde, la fel ca in cazul unui Audi S5 Sportback de generatie noua.

Peugeot 508 Sport Engineered - Poze noi

Peugeot 508 Sport Engineered - Poze noi

Peugeot 508 Sport Engineered - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 508 Sport Engineered - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2020