Peugeot tocmai a publicat pozele oficiale ale noului 5008. Uite cum arata si ce aduce nou crossover-ul francez

Peugeot tocmai a publicat pozele oficiale ale noului 5008. Uite cum arata si ce aduce nou crossover-ul francez
  • Peugeot a publicat primele imagini oficiale cu noul 5008
  • Acesta se prezinta ca un crossover de segment C cu 7 locuri
  • Modelul va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Peugeot au publicat primele fotografii si informatii oficiale despre noul lor crossover de segment C, modelul 5008.

Dupa mai multe poze spion, filmulete si mai presus de toate, ipoteze, noul crossover al celor de la Peugeot si-a aratat adevarata fata in cele mai recente poze publicate de constructorul francez. Cele mai multe presupuneri se faceau in privinta numelui; in timp ce unele voci sustineau ca noul model va fi cunoscut sub denumirea de 6008, uite ca francezii au pastrat numele care a consacrat acest model.

Peugeot 5008

Acesta se prezinta ca un crossover de segment C, cu 7 locuri si asa-numitul design al interiorului i-Cockpit. Francezii au declarat ca masina are la baza platforma EMP2 si va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris de la finalul acestei luni. Chiar daca va ajunge in showroom-uri la inceputul anului viitor, doritorii vor putea plasa comenzile pentru noul 5008 ceva mai devreme.

Peugeot 5008Peugeot 5008

Peugeot va oferi noul crossover in 4 nivele de echipare, Active, Allure, GT si GT Line, care se vor diferentia prin design, manevrabilitate dar si prin gama de motoare.

Peugeot 5008

Dupa cum spuneam la inceput, noul 5008 poate primi pana la 7 ocupanti in interior, de aceea intreaga masina este cu 11 centimetri mai lunga, dar isi pastreaza in acelasi timp proportionalitatea.

Peugeot 5008

La interior, crossover-ul ofera 3 randuri de scaune, din care al doilea si al treilea prezinta scaune individuale care se pot plia la nevoie. In acelasi timp, ultimul rand poate fi scos cu totul, rezultand astfel un spatiu mai mare al portbagajului, in caz ca nu iti ajung cei 1.060 de litri oferiti.

Peugeot 5008Peugeot 5008

Multumita i-Cockpitu-ului, habitaclul impresioneaza in primul rand printr-un ecran touchscreen de 8 inch care afiseaza controlul climei si functiile multimedia. Caracterul futurist al interiorului este intarit si de display-ul de 12,3 inch, care inlocuieste clasicele instrumente de bord.

Peugeot 5008

Lista de optiuni este una diversificata si include, printre altele, scaune multipoint cu masaj, sistem de sonorizare FOCAL, trapa panoramica sau navigatie 3D TomTom.

Peugeot 5008Peugeot 5008

In ceea ce priveste siguranta pasagerilor, Peugeot propune mai multe sisteme de ultima generatie precum Hill Descend Control, Automatic Emergency Braking System, Active Lane Keeping Assistance, Attention warning, asistenta pentru faza lunga, sistem de recunoastere a semnelor de circulatie, cruise control adaptiv, monitorizare a unghiului mort, asistenta la parcare si Advanced Grip Control.

Peugeot 5008

Pana in acest moment, francezii nu au dat nicio informatie despre gama de motorizari disponibile pentru noul 5008, dar mai mult ca sigur vom sti pana la lansarea de la Paris.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Peugeot 5008
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2016