Planurile bavarezilor au iesit la iveala. Noile modele sunt mai aproape de lansare decat crezi

Planurile bavarezilor au iesit la iveala. Noile modele sunt mai aproape de lansare decat crezi
  • Seria 8 primeste o versiune decapotabila si una Gran Coupe
  • Gama de motorizari o va prelua de la Seria 8 Coupe
  • Versiunea Gran Coupe a fost anuntata de conceptul M8 Gran Coupe
Distribuie pe Facebook

BMW a inceput deja sa inregistreze schitele unor noi versiuni de caroserie pentru Seria 8. Imaginile de mai jos apartin unui institut de proprietate intelectuala din Brazilia si confirma ca noul coupe de lux va putea fi comandat si in varianta decapotabila dar si in versiune Gran Coupe.

Dupa ce am facut cunostinta cu noul BMW Seria 8 si am aflat ca in Germania va fi disponibil in doua versiuni, cu preturi incepand de la 100.000 de euro, a venit acum momentul sa aflam ca cel mai nou coupe de lux al bavarezilor va avea si alte variante de caroserie.

Asa cum intuia toata lumea, gama Seriei 8 va include si o versiune decapotabila dar si una Gran Coupe. Aceasta din urma a fost dealtfel anuntata deja de superbul concept M8 Gran Coupe care a debutat oficial anul acesta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Confirmarea, oarecum oficiala, a venit dupa ce mai multe schite inregistrate la Institutul National pentru Proprietate Industriala din Brazilia au ajuns pe internet. Acestea ne dau ocazia sa ne facem o idee despre designul noilor modele dar inseamna si ca lansarea oficiala nu este atat de departe.

Schite Seria 8 Cabriolet si Seria 8 Gran Coupe

Deloc suprinzator, versiunea Cabriolet va arata aproape la fel ca si Coupe-ul, marea schimbare fiind plafonul retractabil din material textil. La fel ca si in cazul actualei Seria 6 Cabriolet, portbagajul va fi impartit in doua, o parte pentru depozitarea bagajelor si una pentru a gazdui plafonul atunci cand este coborat.

De cealalta parte, schitele noului Seria 8 Gran Coupe dau de inteles ca sedanul cu alura de coupe nu va fi chiar atat de impresionant, din punct de vedere estetic, ca si conceptul care l-a anuntat. Se poate distinge plafonul specific si un element orizontal care imparte in doua prizele de aer din spoilerul fata.

Schite Seria 8 Cabriolet si Seria 8 Gran Coupe

Atat Seria 8 Cabriolet cat si Seria 8 Gran Coupe sunt asteptate sa preia gama de motorizari a lui Seria 8 Coupe. Ne referim aici la unitatea diesel de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, 320 de cai si 680 Nm cuplu, sau la agregatul pe benzina V8 twin-turbo de 4.4 litri, care livreaza ambelor punti 530 de cai si 750 Nm.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2018