Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord

Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord
  • Porsche a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are nu mai putin de trei ecrane in bord
Distribuie pe Facebook

Din piesaj nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele ventilate. Ori sistemul audio de inalta fidelitate.

Anuntat acum mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui februarie, noul Porsche Cayenne Facelift a revenit - recent, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii au publicat de curand, chiar pe parcursul acestor zile, patru imagini cu interiorul mult anticipatului SUV de clasa mare - materialele in cauza reusind sa surprinda perfect, in toata splendoarea sa, modificarile operate la nivelul plansei de bord.

Porsche Cayenne - Interior

Urmand sa renunte la toate secretele sale in data de 18 aprilie, cu ocazia editiei din anul 2023 a Salonului Auto International de la Shanghai, respectivul model va pune la dispozitia ocupantilor locurilor fata pana la trei display-uri color: unul de 12.6 inch - curbat, specific instrumentelor digitale din spatele volanului cu design cu trei spite, unul cu o diagonala de 12.3", instalat central, destinat sistemului de infotainment, unul pentru pasagerul din dreapta, de 10.6 inch.

Noul Cayenne Facelift se va mai putea lauda - potrivit primelor detalii oficiale, si cu o consola centrala redesenata. Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor descoperi, oarecum inutil de mentionat, si o instalatie de climatizare cu reglare automata, lista atractiilor principale continuand cu scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, plus ventilatie, o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, diferite comenzi tactile.

Porsche Cayenne - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2023