Porsche anunta lansarea noului Macan

Porsche anunta lansarea noului Macan
  • Noul Porsche Macan debuteaza luna viitoare, in cadrul
  • Salonului Auto de la Los Angeles
  • Crossover-ul german preia numeroase influente stilistice de la modelele Cayenne si Panamera
  • In functie de motorizare, noul Porsche Macan poate consuma fie 6.1, fie 9.2 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Surprins deja in nenumarate fotografii si filme spion, noul Porsche Macan se pregateste in cele din urma de mult anticipatul sau debut oficial.

Este oficial. Germanii de la Porsche vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles - eveniment ce se desfasoara in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, pentru a dezvalui in fata lumii intregi primul crossover din istoria sa. Noul si mult anticipatul Porsche Macan, caci despre el este vorba, este descris de compania din Stuttgart ca fiind o masina sport cu cinci usi si cinci scaune, care ofera spatiu arhisuficient pentru hobby-uri si pasiuni, fara insa a lasa loc de compromisuri.

Porsche Macan - Poze Teaser

Dupa cum se poate observa si in cele doua schite oficiale publicate recent de Porsche, noul Macan preia numeroase influente stilistice de la ultimele generatii ale modelelor Cayenne si Panamera, crossover-ul companiei de automobile din Stuttgart putand fi considerat intr-o oarecare masura un hibrid intre SUV-ul, respectiv limuzina hatchback ale germanilor.

Porsche Macan - Poze Teaser

De asemenea, cea de-a treia imagine oficiala ne ofera posibilitatea de a afirma ca noul Porsche Macan urmeaza a pune la dispozitia viitoriilor sai clienti, printre altele, si un set de blocuri optice frontale inzestrate cu tehnologia LED, respectiv o pereche de jante de dimensiuni mai mult decat generoase, cu design in zece spite duble.

Porsche Macan - Poze Teaser

In ceea ce priveste gama de motorizari, acest aspect ramane in continuare un mare mister, singura informatie confirmata la acest moment fiind consumul de carburant. Mai exact, in functie de propulsorul ascuns sub capota, noul si mult anticipatul Porsche Macan va avea nevoie de undeva in jurul a 6.1 si 9.2 litri de carburant, in timp ce emisiile de dioxid de carbon se situeaza intre 159 si 216 grame per kilometru.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2013