Porsche anunta noul Cayenne Platinum Edition

Porsche anunta noul Cayenne Platinum Edition
  • Porsche anunta noua editie speciala Cayenne Platinum Edition
  • Automobilul va fi disponibil la vanzare din luna ianuarie
  • Pretul de pornire se invarte in jurul sumei de 66.379 euro
Distribuie pe Facebook

Incantati pana peste masura de succesul inregistrat de editia Panamera Platinum, germanii de la Porsche s-au pus pe aplicat acelasi tratament si SUV-ului Cayenne.

Urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu luna ianuarie a anului viitor, la un pret de pornire de 66.379 euro, noul Porsche Cayenne Platinum Edition se bucura de numeroase atingeri speciale, caroseria finisata in nuanta metalizata de Platinum Silver si accesorizata cu insertii de argintiu reprezentand una dintre principalele atractii ale acestei editii limitate. Nu lipsesc, de asemenea, din meniul exterior nici jantele de dimensiuni generoase, lista cu bunatati mutandu-se apoi la nivelul interiorului, acolo unde pasagerii vor fi intampinati de piele in doua culori.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Iar daca aceste doua caracteristici nu sunt indeajuns pentru a te convinge sa achizitionezi un exemplar Porsche Cayenne Platinum Edition, atunci afla ca noua editie limitata a SUV-ului german se mai poate lauda si cu numeroase echipamente optionale oferite in dotarea standard. Mai exact, pe langa imbunatatirile de ordin estetic, viitorii cumparatori nu vor fi nevoiti sa scoata nici un ban pentru transmisia automata Tiptronic cu opt rapoarte, pentru farurile Bi-Xenon sau pentru sistemele Power Steering Plus, ParkAssist, respectiv Porsche Communication Management (PCM).

Porsche Cayenne Platinum Edition

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Porsche Cayenne Platinum Edition este disponibila in compania a doua propulsoare mari si late, ambele echipate cu cate sase cilindri in V. Despre ce este insa vorba, mai pe indelete? Pai, asa cum probabil ti-ai dat deja seama, editie limitata a SUV-ului german pune la dispozitia clientilor sai atat un V6 turbodiesel de trei litri si 245 cai putere, cat si un V6 pe benzina de 3.6 litri si 300 cai putere, ambele propulsoare oferind un echilibru deosebit intre performanta si eficienta.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Cayenne Platinum Edition
mai multe