Porsche mai strecoara in gama un model in patru cilindri. Cu ce valori se lauda noul 718 Cayman

Porsche mai strecoara in gama un model in patru cilindri. Cu ce valori se lauda noul 718 Cayman
  • Porsche ne face cunostinta cu noua gama Cayman
  • Clientii au acum la dispozitie doua unitati in patru cilindri
  • Puterea maxima variaza intre 300 si 350 CP
Distribuie pe Facebook

Porsche prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Beijing versiunea imbunatatita a gamei Cayman, disponibila exclusiv in compania unor motorizari supraalimentate cu patru cilindri si capacitati de maximum 2.5 litri.

Audi, BMW si Mercedes nu sunt singurele companii auto germane care au venit cu motoare mai mici, la nivel de capacitate si / sau numar de cilindri, pentru modelele lor de inalta performanta.

Pe un trend similar au mers si rivalii de la Porsche, care au prezentat la inceputul acestui an versiunea imbunatatita a gamei Boxster - singura disponibila exclusiv alaturi de motorizari supraalimentate cu patru cilindri.

Singura pana acum, de un tratament similar avand parte si modelul Cayman, care preia de la roadster-ul anterior mentionat atat indicativul 718, cat si cele doua propulsoare turbo.

Porsche 718 CaymanPorsche 718 Cayman

Intr-o alta ordine de idei, fanii automobilului cu motor central din Stuttgart vor avea acum la dispozitie fie un 2.0 de 300 CP, fie un 2.5 de 350 CP. Fisa tehnica este completate in ambele cazuri de doua tipuri de transmisie.

Cei care prefera sa ramana la traditionala cutie manuala in sase rapoarte vor experimenta un timp de 5.1, respectiv 4.6 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Opteaza pentru unitatea PDK cu dublu ambreiaj si pachetul Sport Chrono, iar aceeasi ecuatie isi va gasi rezolvarea dupa numai 4.7 sau 4.2 secunde - in functie de motorizarea pentru care ai optat anterior.

Porsche 718 Cayman

Valoarea din dreptul vitezei maxime nu tine cont de tipul transmisiei alese, ci mai degraba de numarul cailor putere. Asadar, fisa tehnica anunta un 275 km/h pentru versiunea Porsche 718 Cayman si un 285 km/h pentru varianta Porsche 718 Cayman S.

Din punct de vedere estetic, atat modificarile exterioare, cat si cele interioare propuse de automobilul cu motor central din Stuttgart sunt similare celor aduse de modelul Boxster.

Noua gama Porsche 718 Cayman este deja disponibila la vanzare, preturile pentru Germania pornind de la 51.623 euro pentru versiunea de baza 718 Cayman si 64.118 euro pentru varianta de top 718 Cayman S.

Porsche 718 CaymanPorsche 718 Cayman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche 718 Cayman
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2016