Porsche Panamera Exclusive Series ar putea fi noua limuzina suprema

Porsche Panamera Exclusive Series ar putea fi noua limuzina suprema
  • Porsche prezinta la Los Angeles noua editie speciala Panamera Exclusive Series
  • Limuzina germana ascunde sub capota un V8 bi-turbo de 4.8 litri si 570 CP
  • Interiorul propune 4 scaune individuale si 2 ecrane tactile de 10.1 inch fiecare
Distribuie pe Facebook

Considerata pe buna dreptate limuzina suprema, Mercedes-ul S65 AMG are un adversar de temut in persoana noului Porsche Panamera Exclusive Series.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles de luna viitoare, noul Porsche Panamera Exclusive Series are la baza versiunea (cu ampatament marit) Turbo S Executive si vine la pachet alaturi de o motorizare V8 bi-turbo de 4.8 litri.

Lista cu specificatii tehnice continua cu transmisia PDK in sapte rapoate si sistemul de tractiune integrala oferite in standard, cei 570 cai putere si 800 Newton-Metri din dreptul valorilor maxime dovedindu-se arhisuficienti pentru un 0 - 100 km/h in aproximativ 3.9 secunde.

Nu performantele in linie dreapta - capitol unde mai putem include si viteza de 310 kilometri pe ora, reprezinta insa principalul punct de atractie al noului Porsche Panamera Exclusive Series, ci exclusivitatea conferita de cele numai 100 de exemplare ce urmeaza a fi fabricate.

Porsche Panamera Exclusive SeriesPorsche Panamera Exclusive Series

Porsche Panamera Exclusive Series

Conform informatiilor publicate de oficialii companiei auto din Stuttgart, fiecare dintre acestea se va bucura de o caroserie vopsita manual in doua culori, grilele frontale finisate in negru si jantele Sport Classic completand meniul exterior.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Porsche Panamera Exclusive Series impresioneaza in mod special prin insertiile de piele Poltrona Frau, folosite atat la imbracarea celor patru scaune individuale, cat si pentru decorarea partii inferioare a fetelor usilor.

Doza nemarginita de lux si confort ce caracterizeaza cabina super-limuzinei germane este amplificata de exceptionalul sistem multimedia din dotare, ce aduce in prim plan doua ecrane tactile cu diagonala de 10.1 inch fiecare, plus difuzoare marca Burmester.

Cel mai impresionant Porsche cu cinci portiere lansat vreodata, noul Panamera Exclusive Series are un pret de achizitie pe masura: 249.877 euro, suma care nu include si setul de valize realizat din aceeasi piele Poltrona Frau, disponibil optional.

Porsche Panamera Exclusive Series

Porsche Panamera Exclusive SeriesPorsche Panamera Exclusive Series

Porsche Panamera Exclusive Series - Video Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Porsche Panamera Exclusive Series
mai multe