Cel mai scump Porsche Panamera s-a vandut in timp record

Cel mai scump Porsche Panamera s-a vandut in timp record
  • Colectia Panamera Exclusive Series s-a vandut in numai 48 de ore
  • Doar 100 de exemplare au fost construite in total de Porsche
  • Pretul limuzinei germane se ridica la aproximativ 250.000 euro
Distribuie pe Facebook

Doar 48 de ore. De atat au avut nevoie germanii de la Porsche pentru a vinde toate cele 100 de exemplare ale colectiei Panamera Exclusive Series. Si asta in ciuda faptului ca impresionanta limuzina a producatorului din Stuttgart venea la pachet impreuna cu un pret de aproximativ 250.000 de euro.

In cazul in care urmaresti frecvent presa auto, este aproape imposibil sa nu fi auzit pana acum de noul Porsche Panamera Exclusive Series. Lansata cu surle si trambite cu ocazia evenimentului LA Auto Show de luna trecuta, impresionanta limuzina germana s-a vandut ca painea calda, cele 100 de exemplare fabricate avand nevoie de numai 48 de ore pentru a-si gasi cate un cumparator.

Porsche Panamera Exclusive Series

Porsche Panamera Exclusive Series

Performanta este cu atat mai impresionanta cu cat pretul noului Porsche Panamera Exclusive Series porneste de la 249.877 euro, clientii cu dare de mana fiind invitati sa opteze, de asemenea, si pentru un de valize realizat din aceeasi piele Poltrona Frau folosite nu doar la imbracarea celor patru scaune individuale, ci si pentru decorarea partii inferioare a fetelor usilor.

Si daca tot veni vorba despre oferta inclusa in pret(ul mai mare chiar si decat al unui Mercedes S65 AMG), tinem sa reamintim ca impresionanta limuzina germana mai propune si un sistem multimedia cu adevarat exceptional, ce aduce in prim plan doua ecrane tactile cu diagonala de 10.1 inch fiecare, plus difuzoare de inalta fidelitate marca Burmester.

Avand la baza versiunea (cu ampatament marit) Turbo S Executive, noul Porsche Panamera Exclusive Series este pus in miscare de un propulsor bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 4.8 litri, ce lucreaza impreuna cu o transmisie PDK cu sapte rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti un total de 570 cai putere si 800 Newton-Metri.

Multumita cifrelor si numerelor din dotare, fisa cu specificatii tehnice se poate lauda atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, cat si cu o viteza maxima de 310 kilometri pe ora.

Porsche Panamera Exclusive SeriesPorsche Panamera Exclusive Series

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Porsche Panamera Exclusive Series
mai multe