Porsche publica primele imagini oficiale cu noul Macan

Porsche publica primele imagini oficiale cu noul Macan
  • Porsche publica primele imagini oficiale cu noul Macan
  • Modelul va debuta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles
  • Clientii vor avea la dispozitie o paleta variata de motorizari
Distribuie pe Facebook

Viitorul Porsche Macan isi face din nou aparitia intr-un set de fotografii spion, mult anticipatul crossover german fiind "surprins" de-aceasta data in teste chiar de... constructorul german.

Aproximativ o luna. Atat a mai ramas pana cand editia din acest a Salonului Auto de la Los Angeles isi va deschide larg portile, iar intreaga planeta va avea ocazia sa faca cunostinta cu primul crossover din istoria Porsche.

Noul Macan, caci despre el este vorba, iese in evidenta printr-un aspect exterior dinamic si sportiv, viitorul automobil al constructorului din Stuttgart remarcandu-se totodata si prin numeroase influente stilistice preluate de la modelului Cayenne.

Porsche Macan - Poze Oficiale

Desi fotografiile publicate recent de Porsche ne dezvaluie un Macan in continuare camuflat, este aproape imposibil sa nu observam grilele supradimensionate ale spoilerului fata, aripile laterale proeminente, linia agresiva a plafonului sau difuzorul de aer din componenta spoilerului spate.

In ceea ce priveste interiorul, imaginile care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar reprezenta o prea mare surpriza in cazul in care si in cadrul acestui departament vom gasi detalii specifice modelului Cayenne.

Porsche Macan - Poze Oficiale

Referitor la partea tehnica, primul crossover al companiei de automobile din Stuttgart se va putea "lauda" cu o platforma de Audi Q5, modificata insa pentru a livra caracteristicile dinamice specifice unei Porsche.

Noul Macan va fi disponibil la vanzare in compania unei palete variate de motorizari, fisa cu specificatii urmand a mai include in componenta sa si un sistem de tractiune integrala, plus cutie de viteze manuala sau transmisie PDK cu dublu ambreiaj.

Porsche Macan - Poze Oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Macan - Poze Oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2013