Poti sa ai si toti banii din lume ca americanii de la Ford nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca americanii de la Ford nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca americanii de la Ford...
  • ... nu iti vor vinde aceasta masina...
  • ... decat daca nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Este vorba, mai exact, despre noul Evos, un SUV cu alura de fastback si display cu latimea de 1.1 metri.

Se remarca in special prin linia alungita a plafonului - un element de design inspirat de modelele care concureaza in segmentul fastback-urilor in cinci portiere, insa nici blocurile optice, indiferent ca este vorba despre faruri ori stopuri, unite cu o banda iluminata nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Disponibila exclusiv pe piata din China, la preturi incepand de la echivalentul sumei de 29.175 de euro, cea dintai generatie a gamei comercializate de americanii de la Ford sub denumirea de Evos a mai pregatit - la nivelul departamentului exterior, si o grila uriasa a radiatorului, un eleron proeminent, jante de dimensiuni generoase. Odata ajunsi in cabina, soferul si pasagerii vor descoperi inclusiv...

.... o plansa de bord imposibil de explicat doar in cuvinte si fara ajutorul imaginilor - care se bucura de prezenta unui display cu o latime de 1.1 metri, conform primelor detalii oferite publicului larg. Aceeasi reteta caracteristica interiorului mai cuprinde - potrivit oficialilor companiei producatoare, si o instalatie audio de la B&O.

Cea dintai generatie a vehicului vandut de americanii de la Ford sub denumirea de Evos va mai pune la dispozitia cumparatorilor de pe piata din China si un propulsor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de doi litri - pe benzina, conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 245 CP. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 6.6 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2022