Poti sa ai si toti banii din lume ca BMW nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca BMW nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca BMW...
  • ... nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • ... nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Este vorba - mai precis, despre varianta cu ampatament marit a actualului X5, prezentata de bavarezi cu numai cateva momente in urma.

Surprinsa de curand - la finalul anului trecut, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, versiunea Long a noului BMW X5 G05 a renuntat, in cursul diminetii zilei de astazi, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Disponibila din aprilie - la un pret de vanzare ce nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, respectiva masina ofera un ampatament de 3.105 milimetri, ce se traduce printr-un plus de spatiu destinat ocupantilor de pe locurile spate.

BMW X5 Li

BMW X5 Li

BMW X5 Li

BMW X5 Li

Asamblata in regiunea Shenyang si destinata exclusiv clientilor din China - asa cum mentionam si anterior, la inceputul acestui material, varianta cu ampatament marit a celebrului SUV bavarez se bucura, in standard, si de un pachet aerodinamic M, de trapa panoramica. Dar si de incarcare wireless a telefonului mobil, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Daca vine vorba, in schimb, despre motorizarile puse la dispozitia clientilor, BMW a pregatit si o configuratie xDrive30Li - acompaniata de un propulsor cu patru cilindri in linie, de doi litri si undeva in jurul a 265 de cai putere. Lista cu optiuni se incheie cu o savoare xDrive40Li - condimentata cu o unitate I6 de 2.998 de centimetri cubi si aproximativ 333 CP; livrarea valorilor maxime se face, in ambele cazuri, inutil de spus, catre rotile de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

BMW X5 Li

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X5 Li
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2022