Noua masina de lux de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta

Noua masina de lux de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de lux de la BMW a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a primului X5 cu ampatament marit din istorie ar putea avea loc in perioara urmatoare de timp - fie inainte de sfarsitul anului curent, fie la inceputul lui 2022.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actuala generatie a masinii cunoscute sub numele de X5 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de compania BMW persoanelor cu dare de mana se va regasi, extrem de curand, si o varianta LWB - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Destinata exclusiv pietei auto din China, reteta specifica respectivei creatii cuprinde inclusiv o lungime totala de circa 5.060 de milimetri - un plus de aproximativ 138 de milimetri comparativ cu X5-ul normal, pe de-o parte, si, pe de alta parte, un minus de 91 de milimetri fata de X7.

Aceeasi viitoare versiune LWB a actualului BMW X5 se mai poate lauda - totodata, si cu un ampatament de 3.105 milimetri, cu 130 de milimetri mai mare decat al X5-ului normal si identic cu propunerea primului X7 din istorie. Pentru colectionarii de cifre si numere, latimea este de 2.004 milimetri, in timp ce inaltimea variaza intre 1.771 si 1.179 de milimetri.

Sub capota, respectiva creatie este asteptata sa ofere o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu exemplarul din cazul de fata mizand pe un propulsor cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - ce livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 333 de cai putere.

Fotografiata - de curand, complet necamuflata, varianta LWB caracteristica actualei generatii a masinii cunoscute sub numele de X5 prezinta nenumarate elemente si, totodata, detalii familiare la nivel de caroserie. Interiorul nu reprezinta, momentan, decat un mister, insa sansele ca designerii BMW sa se fi inspirat de la X5-ul normal sunt extrem de mari.

BMW X5 LWB - Poze spion

BMW X5 LWB - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X5 LWB - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2021