Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la BMW nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la BMW nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Audi...
  • ... nu iti vor vinde aceasta masina decat daca nu cumva ai domiciliul in India
Distribuie pe Facebook

... nu cumva ai domiciliul in India. Despre ce este insa vorba, mai exact, aflam chiar din randurile urmatoare.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doi ani, primul BMW Seria 2 Gran Coupe se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta Black Shadow.

Disponibila exclusiv pe piata din India, respectiva reteta nu va fi oferita decat in 24 de exemplare. Fiecare acompaniat de diferite elemente exterioare de negru, dar si un set de jante cu diametrul de 18 inch.

BMW 220i Gran Coupe Black Shadow

Meniul specific departamentului exterior nu reprezinta decat un mare mister, insa anumite voci sugerea ca viitorii clienti se vor bucura si de scaune sport cu actionare electrice. Plus iluminare ambientala, daca este sa dam crezare zvonurilor.

Sub capota, avand la baza versiunea 220i, noua varianta Seria 2 Gran Coupe Black Shadow adopta, potrivit primelor informatii si detalii publicate de BMW, un motor I4 turbo. De doi litri si 190 de cai putere.

Un sistem de tractiune fata completeaza, alaturi de transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, fisa cu specificatii de ordin tehnic. Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 7.1 secunde, aparent.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului isi continua apoi incursiunea pana la o viteza maxima de 240 de kilometri pe ora. Reiese din datele de pe site-ul diviziei din India, daca mai trebuia precizat.

BMW 220i Gran Coupe Black Shadow

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW 220i Gran Coupe Black Shadow
mai multe