Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la BMW nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la BMW nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la BMW nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • .. nu cumva locuiesti in India. Vorbim, bineinteles, despre noua editie speciala Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in India. Vorbim, bineinteles, despre noua editie speciala pe nume Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition, al carei debut oficial a avut loc in cursul diminetii zilei de astazi.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) trei ani, inca de la inceputul toamnei lui 2018, actuala generatie a gamei oferite sub numele de Seria 3 se vinde - la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea BMW, in prezent, la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, (si) o editie speciala comercializata sub denumirea de Gran Limousine Iconic Edition.

Destinata exclusiv cumparatorilor din India, respectiva masina are la baza varianta cu ampatament marit a familiei G20, astfel ca pasagerii de pe locurile spate se vor bucura de un plus considerabil de spatiu - multumita lungimii de aproape 4.830 de milimetri. Conform primelor informatii si detalii oficiale.

Lista atractiilor principale continua cu o echipare extrem de bogata, printre dotarile disponibile alaturi de noua editie speciala (botezata) BMW Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition facandu-si loc - de exemplu, si jantele pe 18 inch. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele Vernasca sau - asa cum scrie si in comunicatul de presa oferit publicitatii, instrumentele de bord digitale (si configurabile, evident).

Reteta specifica respectivei masini cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, o grila frontala iluminata, detalii din sticla la nivelul schimbatorului de viteze, dar si sistem de infotainment cu display de 10.25 inch, 16 difuzoare Harman Kardon, o instalatie de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone etc.

Sub capota, propulsia este asigurata de doua unitati turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de doi litri - cu 190 (320Ld) sau 258 de cai (330Li) pe puntea spate. Livrarea valorilor maxime catre roti se face - in ambele cazuri, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, dureaza 7.6 ori ~6.2 secunde.

BMW Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition

BMW Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition

BMW Seria 3 Gran Limousine Iconic Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe