Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Volkswagen...
  • ... nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Vorbim, mai exact, despre noul Lamando L, un sedan cu alura de fastback si doua display-uri supradimensionate.

Inceputul anului 2022 marcheaza debutul unui nou Volkswagen la care europenii nu pot decat sa viseze, celebrul producator german de masini publicand - in urma cu numai cateva momente, primele fotografii si informatii oficiale ale unui sedan cu alura de fastback pe nume Lamando L. Asa cum afirmam si in randurile de mai sus.

VW Lamando L

VW Lamando L

Destinat pietei din China si asamblat alaturi de compania locala SAIC, acesta vine si cu un set de blocuri optice unite - atat la nivelul partii frontale, cat si in partea din spate a caroseriei, cu o banda iluminata de LED-uri. Grila uriasa si complet atipica a radiatorului completeaza, alaturi de alte detalii interesante, pachetul de la exterior.

La interior, departe de privire insistente ale curiosilor, noul Volkswagen Lamando L dispune - asa cum reiese si din multiplele imagini date publicitatii, de doua display-uri supradimensionate: unul pentru instrumentele de bord digitale, celalalt pentru sistemul de infotainment. Nu lipseste din peisaj nici instalatia audio semnata Beats.

Construit, aparent, pe o versiune alungita a platformei MQB Evo, respectivul sedan cu alura de fastback masoara - in lungime, aproximativ 4.784 de milimetri si ofera, in compartimentul motor, un benziar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.4 litri. Si o putere maxima de 150 de cai, livrata rotilor printr-o cutie DSG cu sapte rapoarte.

VW Lamando L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze VW Lamando L
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022