Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca Skoda nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • ... nu cumva locuiesti in India
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in India. Este vorba - mai precis, despre noua gama pe nume Slavia, prezentata publicului larg in urma cu doar cateva clipe.

Ultima parte a lunii noiembrie marcheaza debutul primei Skoda Slavia din istorie, o berlina cu lungimea de aproximativ 4.5 metri, potrivit unui comunicat de presa dat astazi publicitatii. Comercializata exclusiv pe piata din India, respectiva masina este asamblata pe noua platforma MQB-A0-IN si pluseaza cu un ampatament de 2.651 de milimetri, dimensiunile sale pozitionand-o intre vechiile Octavia 1 si Octavia 2.

Sub capota, in schimb, gama de motorizari aduce aminte de actuala Fabia 4, clientii urmand a avea de ales intre doua benzinare turbo: un I3 de 999 de centimetri cubi si o unitate cu patru cilindri in linie, cu o capacitate de 1.5 litri - conform companiei producatoare.

Skoda Slavia

Skoda Slavia

Fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv o putere maxima de 110 ori 150 de cai, livrata rotilor de pe puntea fata printr-o cutie manuala cu sase rapoarte in dotare. O transmisie automata cu sase trepte si convertizor de cuplu este oferita optional pentru versiunea 1.0 TSI, in timp ce varianta 1.5 TSI a pregatit, contra cost, o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, potrivit primelor informatii si detalii.

Daca vine vorba despre reteta specifica departamentului vizual, noua Skoda Slavia se poate lauda cu un design familiar, inspirat de actualele Octavia 4 si Fabia 4 - asa cum reiese si din pozele publicate la finalul acestei saptamani de oficialii companiei producatoare.

Nota de plata nu ramane decat un mister pentru moment, insa primele exemplare ale respectivei masini vor ajunge pe strazile Indiei de anul viitor. Printre dotarile puse la dispozitia clientilor se regasesc si urmatoarele echipamente: blocuri optice fata si spate cu LED, jante din aliaj in doua culori, plus instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de pana la zece inch, scaune fata ventilate, piele etc.

Skoda Slavia

Skoda Slavia

Skoda Slavia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Skoda Slavia
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2021