Pozele care le dau fiori germanilor de la Volkswagen. Masina care concureaza cu Golf a primit un facelift major

Pozele care le dau fiori germanilor de la Volkswagen. Masina care concureaza cu Golf a primit un facelift major
  • Pozele care le dau fiori germanilor de la Volkswagen
  • Masina care concureaza cu Golf a primit un facelift major
Distribuie pe Facebook

Versiunea mult imbunatatita a celebrei game va intra in productia de serie peste doar cateva saptamani, chiar pe parcursul lunii viitoare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei ani si jumatate, actuala Kia Ceed se apropie incet, dar sigur de jumatatea carierei sale. Este si motivul principal pentru care masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse asemeni lui Volkswagen Golf a primit de curand, in cursul diminetii zilei de astazi, un facelift major.

Disponibila la vanzare incepand chiar cu ultimul trimestru din 2021, versiunea mult imbunatatita a celebrei game adopta un nou design la nivelul partii frontale, un sir lung de modificari semnificative caracterizand, de asemenea, si partea din spate.

Kia Ceed Facelift

Kia Ceed Facelift

Caroseria nu este insa singurul capitol caracterizat de schimbari majore, detaliilor mentionate anterior adaugandu-li-se si cateva optiuni proaspete aflate in legatura stransa cu jantele si nuantele exterioare, noua Kia Ceed Facelift aratand diferit, in sensul pozitiv, si la interior. Unde punctul principal de atractie consta in ceasurile digitale.

Totodata, versiunea mult imbunatatita a celebrei game a mai primit si un sistem de infotainment cu display de frameless 10.25 inch si conectivitate wireless pentru aplicatiile Android Auto si Apple CarPlay, spre bucuria amatorilor de tehnologie.

Sub capota, Kia anunta ca noua Ceed Facelift va fi disponibila la vanzare alaturi de o gama extrem de variata de motorizari, formata din optiuni pe benzina, diesel, bi-fuel, dar si electrificate, atat de tip mild-hybrid, cat si plug-in hybrid. Drept urmare, clientii vor avea la dispozitie puteri maxime cuprinse intre numai 100 si peste 200 CP.

Kia Ceed Facelift

Kia Ceed Facelift

Kia Ceed Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Kia Ceed Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2021