Pregateste-te sa infrunti zapada! Skoda anunta noul Superb Combi Outdoor

Pregateste-te sa infrunti zapada! Skoda anunta noul Superb Combi Outdoor
  • Skoda anunta noua Octavia Combi Outdoor
  • Pachetul ofera un plus de robustete si siguranta
  • Gama de motorizari va fi exact ca la modelul standard
Distribuie pe Facebook

Zapada ne-a luat din nou prin surprindere, autoritatile au dat inca o data gres in a justifica taxele mari pe care le platim, iar noua nu ne-a mai ramas decat sa ne descurcam complet singuri. Fiecare dupa posibilitati.

Pentru cei care vor sa combine confortul unei limuzine cu practicabilitatea unui break si robustetea unui crossover, cehii de la Skoda au anuntat recent o noua editie pentru ultima generatie a modelului Superb Combi.

Botezata Outdoor, optiunea cu pricina aduce cu sine, asa cum se poate observa si in cele doua fotografii oficiale, spoilere fata si spate modificate, dar si ornamente din plastic pentru aripile, respectiv pragurile laterale. Toate aceste detalii vin finisate intr-o nuanta de gri inchis si, conform constructorului, indeplinesc nu doar un rol estetic, ci si unul functional (a se citi protectiv).

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Skoda Superb Outdoor este disponibila la vanzare impreuna cu aceleasi motoare ce propulseaza si versiunea standard, exceptand unitatea 1.6 TDI de 105 CP ascunsa sub capota variantei GreenLine.

In functie de motorizarea aleasa, transmisia puterii catre roti se va realiza fie prin intermediul unei cutii manuale, fie cu ajutorul unei cutii automate cu dublu ambreiaj. De asemenea, tot in functie de motorizarea pentru care s-a optat, viitorii cumparatori vor avea de ales si intre un sistem de tractiune fata sau un sistem de tractiune integrala.

Despre Skoda Superb

Prima generatie a limuzinei Skoda Superb a fost introdusa pe piata in cursul anului 2001, fiind oferita exclusiv intr-o versiune sedan. Odata cu lansarea celei de-a doua generatii a navei sale amiral, din 2008, producatorul ceh de automobile a explorat noi posibilitati de extindere a gamei, astfel ca incepand cu anul 2009 modelul Skoda Superb a fost disponibil la vanzare si intr-o versiune Combi.

Skoda a reusit sa vanda pana in prezent aproximativ 615.000 de exemplare Superb.

Skoda Superb Combi Outdoor

Skoda Superb Combi Outdoor

Distribuie pe Facebook
mai multe